Så otroligt dumt!

 

Nu är jag hemma igen, 1½ timme för att få ut en tandstackare, fy fasen. Lite käkben fick dom också ta bort, och nu sitter jag här med en bedövning som sträcker sig ända upp till hårfästet. Trots det så var det inte smärtfritt, men tandläkaren frågade efteråt om jag hade tyckt att det gjort hemskt ont, nä, sa jag, jag överlevde ju. Då skrattade hon och sa att det kunde dom ju minsann se.
Men nu ser jag ju att detta var totalt bortkastat, läste just en av rubrikerna i VK, och jag citerar: Jorden går under – igen På fredag är det dags. Nu förespår predikanten att jorden går under – igen.
Om nu detta stämmer så undrar jag vad fasen Åke for på jobbet för, varför skulle jag dra ut en tand, varför cyklade Nicco iväg till skolan…ja herre min je, varför ska katterna leva sina sista dagar på jorden här i huset, när jag kan släppa ut dom??? Hm, fast nu är det ju ändå så att jag inte riktigt köper det där domedags snacket, så jag får nog lov att sköta mig snyggt, trots allt 🙂
 
 

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Han ger sig aldrig, den lille gubben, som förutspår jordens undergång. Kanske om han fortsätter så får han rätt någon gång…..men då tror jag han får hålla på ett antal år framåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten