Det går troll i allt…

 

Mja, idag var det sovmorgon men vad hjälpte det. Jag drömde om en pensionerad tandsköterska som öppnat eget, nere i sin källare, och nu satt hon där med hilka på huvudet och hela rummet fyllt tandläkarutrustning och utövade fotvård.
Jojomensan, kan drömmen bero på att vi var på fotvård i veckan samt att Åke, en minut innan vi somnade, bad mig köpa en speciell tandkräm till honom om jag skulle på affären idag? Kan ligga något i det, vart pensionären eller hilkan kom ifrån, vet jag dessvärre inte 🙂
Vi ska byta assistansbolag vid månadsskiftet, så vi har skrivit på anställningsavtal etc. Nu dök det dock upp ett litet problem, dom sätter nämligen inte undan semesterersättningen, utan det får vi göra själv. Hm… och det vet jag att det kan bli problem.
Dom ville också veta vilken skattetabell som skulle användas så jag mejlade till skattekontoret, och lade till en fråga, om jag ville att dom skulle dra en tusenlapp extra, fanns det då inte ett annat alternativ i skattetabellen?
Fick till svar att det förmodligen bara var att be arbetsgivaren att betala in en tusenlapp extra varje månad vilket jag gjorde och se… problemet löst, nu får jag en sparad slant som utbetalas i Juni, och att spara dom pengarna en månad är ju ingen konst.
Igår invigde jag våran skrivare, och även fast den var installerad och klar, så tog det en halvtimme innan den gjort alla justeringar, knepig maskin det där. Det blinkade hela tiden: Ta inte ut papperet, det kan åka in och ut… justerar… ta inte ut papperet, det kan åka in och ut… justerar… osv.
Men till slut så, och nu har jag då skrivit ut reglerna på 44 sidor, som ska tas med på kursen i helgen, ett papper från rikspolisstyrelsen om utdrag ur brottregistret (skall lämnas till arbetsgivaren) samt ett annat papper… som jag inte ska säga vad det är, förrän på måndag, kanske.
Sedan testade jag att scanna ett papper, det blev rena arabiskan på det papper som sedan kom ut, men till slut så fixade jag även det. Men det här är ju vardagsmat för oss… att det går troll i våra ägodelar och där vi bor, och det, vart än vi bor i världen 🙂
Önskar er alla en fin torsdag!
Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.