Det snöar i Kubbe!!!

 

Nja, inte riktigt sååå illa, (moahahaa) men det regnar och är grått, fast det sjunger man ju att det gör detsamma, eller hur var det nu? Jag tänkte det igår, på vägen hit, undrar just hur man är funtad egentligen, man packar och bär saker, lastar bilar, moppar och dragster, handlar mat och planerar in i minsta detalj och sedan åker man 16-17 mil för att sitta på ett nerlagt flygfält en hel helg… och dessutom visste vi även denna gång att det faktiskt skulle regna, åtminstone idag på morgonen.
Nå, som jag skrev från Fällfors, vi lever alla på hoppet och det brukar funka, än har ju ingen tävling regnat bort, för vår del, och det kan vända som genom ett trollslag.
Nu är i alla fall kaffet kokat, slicksen ska sättas på Camaron, plåtarna ska skruvas fast på dragstern och sedan ska dom besiktas, så det bara är att köra så fort tillfället ges.
När man möts i elimineringarna så försvinner ju alltid hälften av alla tävlande tills två återstår, åker man ut står det bye på papperet, och det där bye hänger ju med till slutet, så en som inte är insatt kan ju tro att detta handlar om namnet på en tävlande. Sally sprang då runt runt i ring i Järlåsa, på taklagsfesten och ropade glatt: Heja Bye, heja Bye, heja Bye! Ja, hade det varit en tävlande hade h*n legat bra till på varenda tävling 🙂
Anders sa också att detta hade kommit upp då en speaker snackade och plötsligt sa: Men vem fan är Bye? Hahaa… han hade tillfälligt hjärnsläpp den gången.
Ja som sagt, holen hiner inte här, Sally, men om du hade varit med oss hade den säkert gjort det i alla fall. Ha det gott allihop!
 
Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    *harkel*
    Det var Ronnie, speakern på Gardermoen, som glömde bort att en av de tävlande hette Bye i efternamn, så när det kom upp i listan att Bye skulle möta Bye så förstod han ingenting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.