Det kopplade inte riktigt

 

Idag fyller chefen år, så jag gissar att det blir en lite lättsammare dag, förmodligen med fika och andra bestyr. Känns ju helt ok. Tråkigt med vädret bara, men jag har skrivit det förut om åren och jag vidhåller fortfarande, det är bättre att det regnar, för så länge det gör det är det plusgrader och det snöar då i alla fall inte.
Nu vet jag, vis av erfarenhet att jag inte får medhåll av alla, det finns ju dom som längtar efter snön för den lyser upp omgivningarna, och det stämmer väl det också, men det lyser inte upp tillvaron då man ska skotta sig ut eller då man ska börja med morgonen med att sopa osv. Nä, vi får nog packa ihop och flytta till… tadaaa, Bahamas.
Igår skulle jag värma upp Åkes kaffetermos som han har med sig till jobbet, när jag spillt upp vattnet så var jag på väg att ställa in den i kylskåpet… hur tänkte jag där? Sen gjorde jag i ordning en saftflaska (steviasockrad) som han skulle ha med, och jag vände mig till Nicco så hon fick känna på den färdigblandade flaskan.
Jag hade hällt i varmvatten… jamen vilken tur då att jag lägger in den i kylskåpet och att den ska ligga där under natten, så den hinner kylas av. Jag vet inte vad jag sysslade med igår, det ville inte riktigt koppla där 🙂
Annars på västerslättsfronten, intet nytt, nu ska jag slå in en liten present till chefen och ta mig frukost innan det bär iväg. Ha en fin dag allihop!
Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.