Tjyvaktigt

Jag och chefen har varit upp och tränat på morgonen. Sedan blev det handling på Ålidhems centrum och glass som tröst för det halvdana vädret. Vi sitter där i godan ro då jag plötsligt får syn på hanteln hon använder på träningen.

Jag lade den bakom rullstolen i väntan på att hon skulle bli klar med en annan grej och sedan föll ju den där i glömska. Ojoj, rubriken för dagen borde ju då bli: Tjyvaktiga människor på vårdcentralen!

Men jag lovar, den ska återbördas till brottsplatsen, cross my heart… 🙂

Etiketter:

4 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa… ja, man kommerju längst på att vara ärliga, och det var ju inte riktigt meningen 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Exakt… det roliga var att när jag lade den där bak, så tänkte jag, den där ska jag nu inte glömma… och vad händer, jamen givetvis glömmer man.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.