Från noll till hundra på 2 röda

Vilken dag det blev igår, satt ute ända till halv fem, i solen. Ingegerd och ”Kul-Janne” joinade oss på en kaffe och bulle. Jag såg årets första spindel, utom hus, som sprang över altanvirket, så nu håller det på vakna till liv, lite överallt.

Winstone gillar utomhus livet, men vill sällan vara ute själv, på gården. Går man in så sätter han sig på bron, och kommer man ut så står han och hoppar framför benen så det bara är ogjort att man ska snubbla över honom.

Snubbla ja…det är jag rätt så duktig på, har förmodligen skrivit det förut också 🙂 En händelse som Nicco tar upp, lite nu och då, var då vi bodde i lägenheten och skulle gå över på Preem och köpa oss 3 glass strutar till kvällskaffet.

Strutarna låg i tryggt förvar i en sån där liten fryspåse, jag och Nicco kom in på vår gård…enligt hennes utsago, fanns det absolut ingenting på vägen, inte en snöflinga, inte en isfläck, absolut nada, och DÅ…

I hennes ögonvrå ser hon sin mamma plötsligt i framstupa läge, från noll till hundra på 2 röda, och påsen vevades runt runt som värsta salladsslungan…hahaa…men jag klarade mig själv från att faktiskt falla huvudstupa (gör om det  om ni kan), och glasspåsen satt kvar i min hand samt alla glassarna, sen kan man ju undra hur det faktiskt såg ut…rätt så dumt, skulle jag kunna gissa 😀

Enligt mig, så klev jag ner i en liten, liten grop, den enda på den raksträckan, men det var ändock, ett hinder, inte så lätt då att stå kvar som om inget hänt.

Min chef, sa i förra veckan att hon skulle vilja att vi tog ner ett draperi hon har på balkongen, men jag talade om för henne att jag, ska inte upp på några höjder och speciellt inte där det inte finns något alls att hålla i sig i, jag skulle ju ramla ut, handlöst, och det vet jag, utan att ha testat.

Nåja, nog om snubblingar, jag är inte den ende, det vet jag också, shit happens, ibland.

Winstone älskar inte bara att vara ute, utan också pinnar, grenar och andra saker han hittar på promenaderna…

Foto1496 Foto1497 Foto1498 Foto1499 Foto1500 Foto1501

Idag ska jag träffa Tina och sen ska jag ta bort fjädrarna i syrenbusken, och plocka bort andra små påsk detaljer, sitta ute hinner jag nog också med, man ska ju passa på att ladda upp B vitaminerna som man nu kan få gratis. Önskar er alla en excellent tisdag!

Foto1502

Maria Lundmark Hällsten