Inte visste vi vart vi var…inte dom heller, fjärilarna alltså

God morgon! Oj vad trögt det gick att öppna upp ögonen i morse, inte ofta det händer, men ibland så. Jag känner ofta av regn och åskväder, det brukar resultera i en migrän liknande huvudvärk, och det fick jag igår vid middagen, så nog låg det åska i luften men det blev aldrig någon smäll.

Min mamma är rädd för åska…bland mycket annat, och vi pratade om just det och att rädsla, lätt kan smitta av sig på barnen. Men ingen av oss, barn har tagit det till oss, i det här fallet, men snackar vi spindlar, så är det något vi nog alla, tycker eller har tyckt, varit små jobbigt.

Dock inte för mig, längre…nu är det ju dom där läskiga fjärilarna som kan få min absoluta uppmärksamhet, om eller när dom kommer fladdrande, ni vet, så där helt okontrollerat, vet dom vart dom ska egentligen?

Nu vet då vi, vart jag ska på lördag, vid 16 snåret. Jag har fått den eminenta uppgiften att skjutsa ett blivande brudpar till Kungarummet där vigseln ska förrättas, och det vart lite tvivel, om vart detta kungarum kunde vara, så jag, Åke och Nicco, for förbi på området igår, efter kalaset.

Hittade en infoskylt, men den sa oss ingenting, Åke fick ta min mobil och skulle fota tavlan, men varje gång han tryckte på knappen så poppade det upp ett meddelande: Otillåtet. Och Nicco fick knäppa istället, så någon karriär som fotograf, för Åkes del blir det nog inte, inte om han gör såna där otillåtna saker 😀

Vi klurade vidare men så dök det upp en sak på nätet och nu vet vi vart det är, nice, så ska jag tala om det för Buicken också, så är det inga problem.

Apropå missförstånd, språkförbistringar och sånt där, så fick jag ett kvitto från taxfree shopen i Alicante…

003

Hm, hur ska jag tolka det där, kan man undra 🙂 Önskar er alla en toppen tisdag!

001

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Tina

  Spanska ordet Hora som handlar om tid uttalas Aoåra ungefär.
  A ke årra? Frågade jag mkt i Spanien i vintras, när möbelleveranser väntades..

  Inga oklarheter för bruden, var Kungarummet är. Är glad att chaufför tar tag i detta, proffsig stil, må jag säga. Ser fram emot att åka bil på lördag! 😉

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag hade redan gissat att det skulle ha med tid att göra, det var ju ett klockslag där, rätt likt engelskan också, hour, men man kan ju skoja till det 🙂 Känns bra att veta vart man ska så man slipper några frågetecken på the big day 😀

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hittade den i tadaaa…Spanien 🙂 Fast det tror jag nästan att du gissade. Den gör sig bra därute på bordet.

 2. Tina

  Ja..jo, och jag försökte mig endast på en fonetisk beskrivning i min kommentar, och det var huvudinnehållet! :-))
  Förstod att du såg betydelsen, men det fick följa med, som en del.

  Saludos Cordiales!, som vi som vill bo i España, säger! 😉

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…jag förstod också att du förstod det 😀 Men ni vill ju inte bara bo i Spanien, ni ska ju det också, en vacker dag.

   • Tina

    Precis! Och väl där ska jag öppna detektivbyrå lr tvätteri lr nja, kanske bara vara, i sol och saltluft, så gudagott för min hälsa 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Du kanske kan utöka din försäljning av smink och hudvård, med något mer? Vem vet…

 3. Helena Nilsson Springare

  Vilket hedersuppdrag! 🙂

  Jag hoppas oxå få en liten tur i sommar me storbilen hehe…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Klart du får, kanske till och med i den mindre oranga, med lite sting 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten