Jag är van…jag lovar

Jag är van att få jämföras med folk som snubblar på tv, kanske speciellt roliga klipp då. För snubbla, hör nästan till vardagen. Jag hade precis berättat för Nicco och Åke då jag härom dagen gick med Winstone, nere vid ån.

Då skulle jag testa simultankapaciteten att prata i mobilen samtidigt som jag strosade på och så fick jag syn på en kotte som jag tänkte sparka till för att Winstone skulle få träna på snabba riviga starter, men vad tror ni händer?

I samma sekund mamma svarar ska jag kicka till kotten men…jag snubblar på den och rusar framåt…typ 2 meter, klarar mig i vanlig ordning från att stupa, fast både Winstone och mamma undrade vad jag höll på med, haha…

Och igår satt vi här i soffan, alla djuren och vi som bor här, samt Gustaf, då visas ett klipp på en människa som tänker hoppa i en hög med burkar, men han missar hela högen och hoppar en meter för tidigt, och detta ska då jämföras med mig…jag fattar inte.

Så går jag in på FB i samma veva och där har Theresé taggat mig i en bild, jojo, man kunde ju ha trott att hon hade direkt uppkoppling hit:

11128600_1592939220921066_6205395852347427403_n

Och sen har vi ju våra små kissar som är duktig på att starta upp rabalder. Här släpps dom ut, inte på grönbete men för matdags:

005

Men något saknas innanför källardörren, hm…

006

Ja, det var den lådan det:

009

Och för två veckor sedan fick dom ner vattenbaljan för trapporna. Men det var en sån där typisk gång då jag tänkt fylla på med vattnet, men ”kan jag ta den så kan jag ta den så kan jag ta den” men så gick det inte längre, och här hade jag ju tänkt…men inte kommit längre än i tanken, nåja, jag fick ju skura trappan då 😀

Önskar er alla en toppen lördag!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten