Lite saker uträttade

Jag har gjort lite ärenden på morgonen. Apotek och Maxi stod på ”the do list”. Sen har jag pratat med hälsocentralen och min läkare ska ringa upp under dagen. Inga problem med magen eller operationsgrejen, men min rygg…

Det är väl inte världens konstigaste sak, egentligen, att man har ont. 3 nätter, sovandes i sittande ställning, magmusklerna ska användas sparsamt, inte så lätt då man ska upp från ryggläge, och sedan kanske man inte sträckt på sig, som man brukar annars.

Nå, jag sa att en akut tid behöver jag inte, jag har ju inte ramlat nerför någon trapp, eller fallit platt på rygg, däremot ska han väl kunna skriva ut lite tabletter som kan hjälpa. Smärtan skär ner till knäet, och jag skulle helst vilja lägga mig i en sträckbänk…går inte, eller lägga mig på mage…går inte, eller ryggläge på golvet med benen uppe på soffan…och det går inte heller, av förståeliga skäl.

Ja man får väl höra vad han säger, då han ringer. I övrigt känns det helt ok, förutom att det behövs jätte lite för att jag ska kallsvettas. En promenad från sängen in till tv rummet och jag får slå på fläkten och öppna fönstret…jojo 😀 Kan tänka mig att det till viss del beror på smärta, men att det tar energi för kroppen då den ska läka, och det energiintag man har just nu, är inte så fantastiskt stort.

Inte varje dag man får hämta ut ett paket på posten heller:

002

Theresé hade gjort i ordning lite småsaker och ett välkommen hem kort:

009 008 006

004 005

Spelet gissar jag att hon tycker vi ska träna på, innan Sally kommer nästa gång och Fred Flinstone, skulle vara vår maskot, till the RockStone racing team, i tidens begynnelse. Ett snyggt armband har hon pysslat ihop, som pryder min arm just nu, och Sally har nog pysslat ihop armband, hon med…mina färger 😀 Tack så mycket, för presenten!

Hoppas på en bra dag, för er allihop!

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Fina presenter och kortet är ju så fint och fyndigt tänkt!
    Förstår att du kallsvettas… inte så mycket kaloriintag och smärta gör att kroppen får anstränga sig på högvarv. Skulle vara bra om du kunde få något mot smärtan och kanske lite massage eller sjukgymnastik. Men ditt humör är det inget fel på, jag vet inte om jag någonsin har hört dig klaga.
    Skickar en försiktig, mjuk kram! 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Haha…tack Marja, nä, jag brukar nog inte klaga så mycket, det brukar sällan hjälpa 😀 Man får ta dagen som den kommer, och jag vet ju ändå, att det kan ske under, på bara en natt, frågan är när just den natten kommer. //Kram

  2. Tina

    Det är förståeligt, smärta och svettningar! Hoppas verkligen du kan få något dunder, av doktorn! Då kan du slappna av, mer, och läka fortare!!!

    Ja, det må jag säga, Theresé imponerar alltid!, med sina presenter! Hon kan det där!

    Vilka fantastiska döttrar du har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten