Adopterat en snabeldrake

Winstone hade en bra dag igår, som avrundades med en hundbakelse, lite banan, skinka och hundgodis, jojo:

2016-01-07 19.28.54Jag och Nicco for iväg  netonnet där jag adopterade denna snabeldrake, provkörd idag och den funkar bra:

2016-01-08 08.24.46Sedan blev det en ny dator, en djungel att välja mellan, men det blev en HP, i alla fall.

2016-01-08 08.22.59Och det slutade inte där, utan jag påpekade för Åke, för några dagar sedan, att kupévärmaren hade nåt konstigt ljud för sig. Och då vi kom ut i bilen så kändes den inte speciellt varm. Jag slog igång värmaren då vi kom hem igen, och Nicco såg lite skrämd ut.

Jo, det lät ungefär som ett dödsskrik, från värmaren, men det slutade inte låta heller, utan fortsatte, så när jag skulle iväg igen, la jag handen på värmaren, och den var kall…isande kall.

Det blev en ny, kupévärmaren, och den blåste så varmt och skönt att jag hade lust att lägga den i sovrummet 😀

Nu blir det en invänjningstid, med dom nya sakerna. Usch vad irriterad jag var igår, på datorn. Man glömmer lätt bort vilket jobb det kan vara att få allt att funka som man själv vill ha det. Nä, det där går inte för då måste du ladda ner det där, och ska du göra det så måste du ha det här…blablabla.

Samma med snabeldraken också, faktiskt. Ja den här rullar lätt, men är svårare att ta av den yttersta delen på, då man vill ta bort hund och katthår som fastnar  på munstycket. Fast det går förmodligen fort att vänja sig, man ska bara ha lite tålamod.
Hoppas på en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Jag skulle också behöva en ny dator. Den där ser fin ut… kan du ge lite mer data om den.
  Kram!

 2. Sven

  Din kupevärmare behöver bara lite olja i lagren, så går den länge än (ja du måste plocka isär den förståss), men med dina kunskaper är det väl ingen konst.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa….ja jag vet inte om dom i min närhet skulle tillåta mig att skruva eller plocka isär något 😀 Kan sluta i större katastrof än nödvändigt. Men jag tar tillvara på tipset, kan ju behövas en annan gång. kan ju också gissa att just såna saker, som kupévärmare, egentligen ska underhållas, men man kör den på vintern, och där ligger den bra i bilen, sedan städas den ut under sommaren och inte blir det nån service då, heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten