Jag kan skylla på dom…

Nu har jag städat mer än dom där två lådorna…armbandet är inte i kylskåpet, inte under soffan, inte heller i skåpet ovanför arbetsbänken, inte i några lådor i tv rummet, och nu börjar ställena att leta på, vara minimala. Jag ska kolla soffan…och skåpet på toaletten…

Ett problem eller nåt som skulle ha kunnat hänt, är att katterna hittat armbandet i skålen och slängt ner det på golvet. Jo, det har hänt förut, jag hittade ju helt plötsligt en ring som jag knappt kom ihåg att jag hade, nere på källargolvet, en dag för ett tag sedan.

Det bästa brukar vara att släppa det helt för då kommer det att dyka upp, på ett ställe man inte ens hade tänkt sig.

Katterna ja, nu skyller jag på dom igen. Jag var ute med Winstone igår, som gjorde tvåan. Och jag tar påsen för att plocka upp det där numret och se, vad kan den här påsen ha varit utsatt för:

15665592_10154814337291585_3172132316110174118_nJag gissar vilt nu, antingen är det Eddy Scissorhand:

58b1f1b8ca9c56fff40c0983c5ccb9b3Bild lånad HÄR
Eller så kan det vara, någon av katterna…Eloise:

IMG_2853Eller Enya:

2015-11-29 11.01.19Vi åkte ut en sväng igår, upp på M-hem där mamma bjöd på kaffe, och idag är det jobbardag för mig. Men innan dess ska jag fixa en kålpudding, vara ut en sväng med Winstone, slå in två klappar, och dammsuga, samt kolla soffan, jo, alltid är det nåt som ska göras.

Önskar er alla en toppen dag!
2016-03-23 09.50.08

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Dom är små ulvar i fårakläder 😀 Fast lite credit, får dom ändå, dom klöser inte på oss, i alla fall 😀

 1. tina

  Trist när saker försvinner. Såna som man gillar och vill ha kvar… Mitt fina, superfina armband från butik/urmakare i Umeå, är borta. Fattar inte! Försvann i höstas. Köpte ju fin berlock där hos urmakaren, de har så härliga berlocker. En fin pärla med ett litet kors. Hade även satt dit andra berlocker jag hade och gillade. Nu ska jag samla ihop mig och skaffa nya berlocker.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag blir ju galen på mig själv, måste hitta ett bra ställe att gömma mina saker på, men bara 1, och inte flera 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.