Run, Nicco…RUN!!!!

Jag och Nicco var ner en sväng på stan igår, ytterligare shopping inför student och bal…jisses, ibland kan det kännas skönt att man aldrig tog nån student. Nej, jag jobbade istället, både med mig själv och i butik 😀

När Theresé tog studenten, nere i Uppsala, var det spännande. Vi hittade ju inte stället där dom skulle komma utspringandes, och bussen hade vi också, tänk er bara att hitta parkering till den. Och bråttom var det!

Vi följde strömmen av människor som gick uppför backen mot slottet (om jag nu inte blandar ihop den med kyrkan, förstås), men det var nåt som inte stämde. Klockan tickade och snart skulle dom komma utspringandes från stället dom var på.

Fick tag i henne på mobilen, jag förklarar vart vi är och får då veta att det är fel, fel, fel, typ, vänd er om, längst därnere är Botaniska trädgården, och längst bort i den ligger ett hus, där är vi. Gissa om vi fick bråttom.

linneanum1

HÄR hittade jag den bilden

Sista biten räckte vi över plakatet till Nicco och skrek: Run Nicco…RUN!!! Och hon hann precis 😀

Nåja, det blev ju ett minne för livet, det med. Allt ska inte bara gå på räls, inte är livet bara en dans på rosor heller, vilket enligt Nicco,är en jäkla tur, för vem vill dansa på rosor som är så jädrans taggiga.

Jag hittade i alla fall en kruka med tulpaner, nere på stan, tror jag letat i 3 år efter en sån, men inte hittat någonstans, men nu så…får se hur länge dom står sig. Dom är by the way, inte taggiga.

IMG_3528Nicco är nere hos Adam nu, och jag har en jobbarhelg framför mig, undrar om jag ska ta Winstone ett varv runt Umestan idag…ser då inte ut att blåsa så farligt, i alla fall. Jaja, jag ser väl då vi kommer utanför dörren. Hoppas på en fin fredag, för er allihop!

IMG_3506Avslutar med ett klipp från youtube…mindblowing, faktiskt!

Maria Lundmark Hällsten