Wohoo, 2 vinstbongar :D

Börjar med att skicka ett grattis på namnsdagen till vår


Hade ni bott här hade du fått bjuda på tårta, eller hur? 😀


Nån la ut en status där h*n tyckte att mobilanvändandet skulle minskas dramatiskt. Ja, visst, h*n har en poäng, anledningen var bland annat skräck inför 5G och att vi blir avlyssnade, och man får väl tro och tycka vad man vill.

Inläggs startaren, fick dock en kommentar, som jag inte kunde låta bli att asgarva åt: Varför ha telefon? All min kommunikation sköter jag via röksignaler. Tar bara 2 veckor att lämna in deklarationen 😀

Ja, jag kunde ju inte annat än se scenariot framför mig, och sen tänker jag också på hur typiskt det är. En skriver nåt, och kommentarer som följer är rätt ofta, väldigt ovidkommande, har liksom inget med vad det handlade om från början. Det kan spåra, rejält!

I trapphuset där jag jobbar har någon, fixat dit denna bokbytarvagn:


Kul tycker jag, att folk gör vad dom kan för att hjälpa till eller se till att andra kan må bättre, om dom nu sitter där dom sitter.

Jag ska kolla mina böcker och lämna där, why not. Jag behöver inga dammsamlare!

Hade fått 2 kilo hjortron för ett utlån av en rullstol vi har ståendes i källaren, så igår var en bra dag att koka lite sylt på:


Tiden däremellan satt jag ute och Åke var i garaget och skruvade i Volvon. Nicco kom hit för att låna en stekpanna, hon har nåt projekt i eftermiddag, som inkluderar en stekpanna i järn, och det hade dom inte. Och nej Georgo, du kan vara lugn, stekpanneprojektet, involverar inte dig 😀

Passade bra att smaka av den ljumma hjortronsylten med glass. Gick bra att sitta utomhus även om den fördömda blåsten, drar ner upplevelsen lite.

Jag offrade 121 kronor på spel igår, närmare bestämt hästar, V75 där jag skulle dela vinsten med 19 andra, och en egen lunchdubbel som jag var ensam om. Kul att få utdelningen, fast…hm!

 

Önskar er alla en fin söndag!

Maria Lundmark Hällsten