I exakt, rätt ögonblick!

Blev lite mycket av allt möjligt igår. Fick lägga en massa tid på telefonsamtal, det skulle ringas kors och tvärs och skickas meddelanden och mejl. En av många uppgifter som arbetsledare får göra. Semester i all ära, men den här biten har jag ändå kvar.

Sen ska jag villigt erkänna, att det ändå är bra att kunna ha fortsatt koll under ledigheten, så man vet läget på allt då man kommer tillbaka. Oftast är det inte så mycket arbete under sommaren.

Alla samtal var inte heller arbetsrelaterade, skulle pressa in mamma däremellan, Theresé, och Nicco, ja det var några på kö. Blev bjuden på en lunchmacka på Ullas, som lite andhål, och det var najs <3

Åkte även till Jysk för att införskaffa en madrass till min och Åkes säng i bussen. Vill ha lite mer att ligga på, sen in på Granngården för att pricka av lite mer saker från Niccos ”ska ta med till stugan saker” lista.

Ja, Nicco dikterade det jag sa att vi skulle ha haft, samt att hon lagt till egna saker, som hon kan fixa. Detta för att undvika repriser på andra stugvistelser, då man stått där och funderat.
Har vi ingen sån där här? Hm, en sån där skulle vi ju ha haft! Tog jag hem den där ifjol eller hur var det?


Städade däruppe, så nu är det bara dammsugning kvar. Theresé och Sally kommer redan på måndag, så det är ju skönt att ha fått göra bort den städningen. Även fönstren är tvättade däruppe, så det var en njutning att gå upp och bara stå och titta ut genom fönstren. Just för tillfället, regnvåta men rena.

Och efter åtta igår kväll, hämtade jag skurhinken, torkade golvet på balkongen och tvättade fönstren för andra gången, på en månad. Och jag lovar, om en vecka kan dom tvättas igen, då fattar ni vad det dammar på vår adress.

Ja jag vet också att jag har svårt att varva ner då man dragit upp fjädern. Hade lätt kunnat ta ett till fönster men övertalade mig själv, att nu fick det fan i mig räcka… jo, jag svor också, förlåt!

Nu hoppas jag att vädret kommer att klarna upp efter lunch. Jag ska nämligen cruising dejta en tjej jag aldrig pratat med i verkliga livet. Däremot är det hon som fotat bilden jag hade som toppbild på bloggen, innan den här nya. Tagen på tävling på Åmselebasen. Nämligen den här:


Vi har sedan skrivit på messenger och på den vägen bestämt att vi en dag skulle ut och cruisa lite i Camaron. Vi bestämde idag, för att det såg lovande ut förut. Så det är bara att hoppas på det bästa. Ska bli roligt, så det ser jag fram emot.

Och apropå foton och bilder. Många är ju verkligen i stunden foton, rätt ljus, rätt vinkel, i exakt rätt tid och du har fått till en riktig kanonbild. Vet dock inte om jag tycker att dom här bilderna är kanon, på det sättet, men roliga på andra sätt, men ögonblicksbilder, är det allt, hahaa…

Bilderna hittade jag HÄR

Hoppas på en bra dag, för er alla, vi inkluderade!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten