Snopet :O

Vad snopen jag blev då jag öppnade God Assistans nyhetsbrev:


Jojo, så kan det gå!

Gjorde en vegetarisk filélåda i ugn, igår. Använde quornfiléer, zucchini, färska champinjoner, salladslök, vitlök och lite tacoost:

Sedan rörde jag ihop mjölkfri matgrädde samt mjölkfri crème fraiche, chilisås och andra kryddor, och hällde på hela härligheten:

Jodå, det gick att äta, men jag hade kunnat krydda på, ännu mer, och nästa gång ska jag hälla i lite taco sås också. Quornfiléerna är svårkryddade, det har Nicco sagt, flera gånger. Och jag tyckte att jag tog i, men som sagt, lite mer där, så hade det blivit perfekt.

Nu har jag knutit en ny kontakt på FB, vi ska grubbla och klura lite på en mycket världslig sak. Jag får återkomma om den, då vi vet hur vi ska gå tillväga. Men, det kan komma oss alla till gagn, i hela Sverige, faktiskt. Spännande!

Ser ut som om man får sitta ute en stund idag, innan man ska iväg och jobba. Känns otroligt att man snart gjort en 6 dagars jobbarvecka…igen.

Theresé skickade ett mms med kollage på Evert, och på honom kan man se att tiden går i alla fall:

Och Winstone har ju varit liten han med, en gång i tiden <3

Har inte så mycket mer att förtälja, denna söndagsmorgon. Utan jag får önska er alla en skön söndag, och på återstörande!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  När Wirrw var så pytteliten ville jag äta upp honom.

  Katten är en gigant. Äter han spenat?

  Sluta genast upp med att klura! Du ska ju öppna loppis i Torrevieja.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det är mer att äta på Winstone idag, hahaa. Ja Evert du, det kommer att bli en gigant. Han har nåt att ärva efter sin pappa. Den katten vägde 12 eller om det var 13 kilo…oh my looord :O Loppis i Torrevieja, det skulle säkert funka, ni har inte så mycket av den varan, va…hm, ska klura lite 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten