Besitter mer kunskaper Ă€n jag trodde 😁

GÄrdagen bjöd pÄ Ànnu en dag med utomhus aktiviteter, bÄde för mig och Winstone:


Plockade in bÄde blÄbÀr och röda vinbÀr. LÀnsade vÄr potatisback(e) och dÀr var det inte mycket att hurra över, men det fÄr bli smörstekt rÄpotatis till nÄn matrÀtt. Och nÀsta Är, ska jag plantera lite mer, och aningens tidigare.

ApropĂ„ plantering, blommor och blader. Visst Ă€r det knepigt att jag som har svarta fingrar, Ă€ndĂ„ blir tillfrĂ„gad om blomskötsel đŸ€Ł

Nicco ringde, i lÀtt panik igÄr. Hon hade köpt en lite dyrare blomma och nu skulle dom ha en till lÀgenhetsvisning. DÄ hon kommer hem frÄn jobbet och med 45 minuter kvar innan dom ska vara ute ur lÀgenheten, sÄ ser hon att blomman, plötsligt Àr vÀldigt trött:


Mjaha, men stÀll ner den i vatten, dom har en förmÄga att kunna vakna till liv igen. HÀll inte vatten pÄ jorden, lÄt den suga upp det den behöver.

Hon lÄter inte helt övertygad, men gör som jag sÀger. Hon skickar en till bild, dÄ dom ska lÀmna, och visst ser den ut att ha kvicknat till:


Slutligen, dĂ„ dom kommer hem igen, se…som ny, i knew it:


Ni kan hĂ€danefter kontakta mig för eventuellt konsultation, angĂ„ende blommor. Jag tar den ringa summan av 35 riksdaler, per minut. Kontakt sker som vanligt, via swish…moahaha.


Tog den snabbare bilen till mamma, som bjöd pÄ fika ute i solen:


NĂ€nĂ€nĂ€, bara för att den bilen gĂ„r snabbare, innebĂ€r INTE att jag körde fortare för det. Men det lĂ„ter gott, dĂ„ man kör den, hahaa…

Dom har Àntligen börjat med att lÀgga asfalten hÀr ute:


Och jag hoppas verkligen att dom fortsÀtter göra i ordning den sista biten upp mot gÄngbanan. SÄ kanske man Àntligen kan tvÀtta fönsterna och dom fÄr förbli ren, lÀngre Àn 2 dagar.

Hoppas pÄ en fin dag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten