Ibland Ă€r jag riktigt smart đŸ€“

Kall, frostig morgonpromenad avklarad. -9 grader, och som tur Àr, ingen blÄst.


SÄg en blombild pÄ FB och var tvungen att googla. Kolla vilken fin magnolia.

Naturen Àr helt otrolig, klicka pÄ bilden om ni vill lÀsa lite om den.

Som med vÀldigt mycket annat, sÄ handlar det om ögonblicks verk. Och man ska vara pÄ rÀtt stÀlle vid rÀtt tillfÀlle och dessutom, redo med avtryckarfingret pÄ kameran/mobilen.

Precis som bilden Ingvar NĂ€slund, tog av Åke, den dĂ€r dagen vi firade min 50 Ă„rsdag, med en partytĂ€ltsfest. Jag med mĂ„nga fler, tyckte den blev fantastiskt bra 👌 sĂ„ i brist pĂ„ fantasi, om vad jag skulle ge honom pĂ„ julafton, sĂ„ fick de bli ett pussel, med den bilden.


Åstadkom dĂ„ nĂ„got igĂ„r. Plockade ner julgranen, och funderade en liten stund pĂ„ hur jag skulle lĂ€gga ner julgransbelysningen, pĂ„ ett smart sĂ€tt.
Tur man Ă€r smart…ibland. Letade efter en platt kartongbit och ramlade över ett rör istĂ€llet med plastlock pĂ„ bĂ€gge sidorna. Perfekt!

La in kontakten i röret. stÀngde locket och virade upp slingan, sen in med slutet i nÀsta rör Ànde och stÀngde Àven dÀr, voila!


Och Àven om det ska förestÀlla ett barrfritt trÀd, sÄ nog tusan barrar den. Fram med snabelrenen och inte bara det. Jag torkade Àven golven, dÄ jag liks höll pÄ. Samt bar ner lite andra julsaker som jag kunde ta pÄ vÀgen. Inte allt kvar nu.

DĂ€remot Ă€r fultomtarna kvar, dock inte allihop đŸ€” Dom verkar onekligen lite blĂ„sta, och förstĂ„r inte allvaret med rivjĂ€rnet. Sakta men sĂ€kert blir dom fĂ€rre och fĂ€rre…jisses đŸ˜±


Och med det önskar jag er alla en fin mÄndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.