Fick hänga ut genom fönstret 🥶

Man stiger upp och inser att det är nu, man skulle haft solglasögon. Med allt ljus som kommer av den här snön så finns det ju knappast nåt val, eller hur 😎 (ironi).

Åke skjutsade mig till och från jobbet igår, jag visste ju hur det såg ut därborta, då jag jobbade vid förra snöfallet. Svänger du in och ingen plogat så finns det ingenstans att vända på. Så han skulle nu släppa av mig vid den stora vägen.

Det behövdes inte, det var farbara vägar, ända in till garaget och det hann inte bli kaos, innan jag slutade. Kan vara värre idag Den perfekta tajmingen att jobba helg…not 😳

Jag och Nicco, kämpade med en sopkvast och liten spade, igår kväll, för att få bort snön och isen bakom deras balkongdörr, däruppe. Fick hänga ut genom det stora fönstret och styra med sopen. Dörren fick vi upp lite, men vet inte hur det ser ut idag.

Blir något sur då det var av just den anledningen, vi skulle ha dörrar som gick inåt, men det blev fel på kommunikationen.

Nåja, vi vet att vi absolut inte har det värst. Det är många som drabbas och inget är tvärenkelt, om du inte besitter en massa resurser, som en traktor och stor tomt där du rymmer allt.

Theresé har sytt en väska till Sally, med reflexband på. Den blev snygg, förstår att det är mycket pysslande med att få ihop en sån där.


Jag skulle inte fixat det, hade möjligtvis fått ihop det till en liten påse, utan detaljer.

Hittade den här påsen i skåpet vi städade. Jag och Nicco funderade en stund och la bort den. Frågade Åke igår, och han hade full koll. Man låser dörren, sen kan man då sätta in den där och då kommer du inte in via det dörrlåset…haha, det blir tvärstopp.


Apropå Åke, så la Åke pusslet med Åke, klart, jag förevigade slutresultatet och nu ligger det i lådan igen.

Här kommer duckface numero 2…


Ni förstår att det är fejk va, haha…


Avrundar med en liten sommarbild, kan behövas.

Ha en fin lördag allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Otroligt så kunnig & kreativ dotter du har! Men ni är ju konstnärliga, i familjen/släkten.

  Jag behöver en ordentligt hård och spansk karantän nu, för att få ordning på mitt hem, på tal om Dagens Text. Det blir för utspritt med grejer, här i mitt casa. Har bokat städhjälp till terrassen, i alla fall #detgårbranu
  Nädå, men min kropp kan inte fixa allt.

  Du, gör en tavla av tuffa pusselbilden. Det är snyggt och glöms inte bort i lådan.

  Stor kram!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej, jag fixar inte allt heller, ibland önskar man att det bara ska hända, då man är borta. Man kommer hem och tjopp tjopp, precis som idag. Garagetaket var skottat, en stig runt huset och vår balkong, wohoo… Pusslet ligger redan i lådan, fast jag sa till Åke, att man skulle ha kunnat framkalla ett större foto, och rama in, skulle se snyggt ut. Kram tebax <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten