Scary, Âœ nanosekund đŸ‘»đŸ˜±

Tog bort mitt spruckna, glasskydd frÄn mobilen, i förrgÄr. Det var rÀtt illa ÄtgÄnget, men mobilen ser ut som ny, dÀrunder. Jag anvÀnder ju mobilen som larm, och dÀrför har jag den pÄ hyllan bredvid sÀngen.

I förrgÄr natt, slÀcker jag lampan, och somnar omgÄende, vÀcks dock av en rejÀl smÀll. Men som tidigare gÄnger, dÄ jag inte kan lokalisera ljudet sÄ tÀnker jag ju att det Àr i drömmen.

Inte nog med att jag tog bort skyddet, jag Àndrade mitt larmljud, frÄn ett stegrande plingande, till en lÄt. Wake me up, med Avicci.

VĂ€cks dĂ„ upp i tron att Åke satt in hans radio som vĂ€ckning istĂ€llet för larmet. Jag vĂ€nder mig om för att putta pĂ„ honom, men han Ă€r inte dĂ€r. Jag fattar nada, men sĂ„ kom jag ihĂ„g att jag Ă€ndrat signal, fast nu hittar jag inte mobilen. Den ligger pĂ„ golvet…ok, sĂ„ dĂ„ var den den som lĂ€t dĂ„ den Ă„kte ner.

Jag funderar dock pÄ HUR, den kunde ha gjort det.


NĂ„, sĂ€ngdags igĂ„r, jag lĂ€gger mobilen sĂ„ jag till och med mĂ„ttar att inget ska komma Ă„t att riva ner den pĂ„ golvet. SlĂ€cker lampan, tick tack, tick tack…*PANG* och dĂ€r Ă„kte den ner pĂ„ golvet.

Fast inte utan att jag kÀnde ett visst obehag. Hur var de ens möjligt?

TĂ€nder lampan, kĂ€nner rysningar i ryggraden under en Âœ nanosekund, lĂ€gger tillbaka den och jodĂ„, den rör pĂ„ sig, den lilla saken. Hahaa…skĂ€rmen Ă€r ju jĂ€ttehal, och jag lĂ€gger nĂ€mligen den nedĂ„t, för att slippa risken, att bli vĂ€ckt om den fĂ„r eget liv och har fuffens för sig, mitt i natten. Vill inte att den ska lysa upp i rummet.

Och med skyddet borttaget, sÄ blev den för slÀt. Och kanske kanske, att hyllan inte sitter helt hundra i fas med vÀggen.

Tur att jag sÄg det i alla fall, annars hade jag fÄtt fundera halva natten och mÄlat upp olika scenarier, Jisses! Det finns saker som kan störa det gamla, invanda.


Det Àr mycket just den hÀr tiden, mars-april, för 10 Är sedan, som vi fick lite livsombyte. Vi flyttade nÀmligen hit, to the house. Hittade den hÀr texten, frÄn 27 mars, 2011.

”Fick ett sms frĂ„n Nicco och jag citerar:

Var du seriös igÄr nÀr du sa att jag kunde frÄga Theresé om jag kunde prao hos henne?

Jag skickade ett enkelt ja, till svar.

Det gÄr en minut sedan skriver hon:

Jag frĂ„gade henne pĂ„ facebook, fast hon trodde du var onykter nĂ€r du sa det 😀

Haha, kan man annat Ă€n skratta, nu hade jag ju faktiskt tagit en grogg men onykter
nĂ€pp, och seriös, oja, men jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det rent praktiskt, och om TheresĂ© kan hĂ€mta och lĂ€mna henne pĂ„ Arlanda, jaja, vi fĂ„r vĂ€l klura lite och pratas vid.”

JodÄ, Nicco flög ner till Uppsala och gjorde hennes prao pÄ GE Health Care, med Theresé. Lite roligt att hon idag, jobbar Ät, före detta GE, nu heter det ju Cytiva, fast inte dÀrnere, förstÄs.

Winstones magtröja, *fniss* gör att han ser ut som en cooling. Dock inte sÄ tvÀrenkel att fÄ av och pÄ. Theresé klurar vidare.

Fast den hÀr kommer han att fÄ ha ibland, om han ska vara extra tuff, i slasket.

I övrigt Àr jag anti mot klÀder pÄ djur, fast ibland Àr det nödvÀndigt inte bara för ens egna skull, utan Àven för djurens. Jag kan inte tvÀtta Winstone efter varje promenad, dÄ skulle han gÄ och vara konstant fuktig i pÀlsen.

Ser ut att bli en fin dag, hÀrligt, mer sol Ät folket. Ha det gott, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten