Vad blir det för middag đŸ€”đŸ–đŸłđŸČ

Vi lĂ€t bara gĂ„rdagen rulla pĂ„. TheresĂ© tog Åke en omgĂ„ng med hĂ„rtrimmern, och det nya bĂ€ltet fick sedan pryda sin plats.


Det har hon gjort, och hon visade bilder pĂ„ andra bĂ€lten hon bĂ„de fĂ€rgat och bankat in mönster pĂ„, som sedan kollegor och vĂ€nner köpt av henna. Roligt med nĂ„t som inte finns pĂ„ alla butiker, ”made in China”.

Hon har Àven gjort dessa smÄ noshörningar i Àkta skinn, och dom hÀr smÄ vÀskorna. Den nÀrmaste har hon bÄde fÀrgat och hamrat in mönstret pÄ. JÀttefina!

Hon har Àven ett lax skinn, men har inte bestÀmt sig för vad hon ska göra av det, Àn.


Sally hÄller ju pÄ att lÀra sig svetsning av Anders och detta Àr ett av hennes mÀsterverk.


Jag tycker ju att det hade varit snyggt med sÄna dÀr som man kunde limma fast pÄ blomkrukor.


Sally for pÄ kalas, vi packade ihop och förberedde resan hem. Bobby roade sig pÄ eget hÄll, och jag gick runt och fotade lite.


Sedan bjöd Åke, oss alla pĂ„ middag i MorgongĂ„va. HĂ€r Ă€r det lite roligt. TheresĂ© visade oss det, dĂ„ vi Ă„kte samma vĂ€g för 2 dagar sedan, fast vi for till Heby. Hon har ju givetvis GPS i sin bil. HĂ€r Ă€r det ju 70.


En bit lÀngre ner efter vÀgen sÄ ser ni skylten för tÄget, det fÄr köra i 120.


Och guess what. Hennes GPS tar in den skylten och visar att Àven hon fÄr köra 120.


Innanför dörren pĂ„ My kök och bar, hĂ€nger den hĂ€r tavlan. FörstĂ„r inte varför jag reagerade pĂ„ den… eller kan det ha sin naturliga förklaring att vi har nĂ„gra sĂ„dana sitsar hemma.


Vi tog, alla utom Sally, en black and withe med pommes, tryffelsÄs och bea. Det sÄg lite rörigt ut pÄ tallriken sÄ jag valde att fota den fina rosen i tomatskal istÀllet.

Men Àven om det sÄg rörigt ut sÄ smakade det jÀttegott.

Vi tackade för denna gÄng och dom Äkte hem till JÀrlÄsa och vi drog oss norrut i mörkret som fallit. Siktade in oss pÄ Hudiksvall dÀr vi slog fast för natten. Utanför vÀgkrogen som erbjuder en hyggligt stor parkeringsplats. SÄ dÀr intogs morgonens första kaffekopp.


Sundsvalls bron.


Höga kusten bron.


Och vÄran Tegsbro.


Ha, sĂ„g den lilla gröna bĂ„ten dĂ€rnere och frĂ„gade Åke om han visste vad det var för nĂ„n bĂ„t. Under Ytan, sa han och jag skrattade till. Jag lĂ€ste nĂ€mligen UmeĂ„ Taxi, haha.

Nu har vi varit hemma ett tag, hunnit Àta lunch och trÀffat den eventuelle hyresgÀsten. Han fÄr besked om datum senast pÄ onsdag. Han tyckte att lÀgenheten var perfekt för honom, fint lÀge och fin lÀgenhet, vad mer kan man begÀra.

SĂ„ var det en sak till att göra och komma underfund med idag…vad blir det till middag…


Ha en fin mÄndags eftermiddag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten