Jag fick nog placebo i mina 💉

LÀste en intressant artikel i Transport Arbetaren, igÄr. HÀr lite klipp frÄn den.

Åke lĂ€mnade teven pĂ„ dĂ„ han Ă„kte pĂ„ jobbet i morse och jag fĂ„r höra nĂ„t, som spetsar mina öron. Ojoj… nu har den första kvinnan i vĂ€rlden, blivit botad frĂ„n HIV. Wow, sĂ€ger jag, vilket framsteg. Hon Ă€r dock inte först att ha blivit botad, 2 stycken innan henne har blivit det, fast pĂ„ ett annat sĂ€tt, Ă€n hon. Och jag kunde tyvĂ€rr inte, lĂ„ta bli att tĂ€nka pĂ„ vad vissa sa, dĂ„ vi fick veta, att vi skulle vaccinera oss mot Covid, och alla konspirations teorier poppade upp, frĂ„n ingenstans.

Man fick höra frÄn alla hÄll och kanter, om anledningar till varför man INTE, skulle vaccinera sig. En av dessa var, att man har Àn idag, inte kommit pÄ ett botemedel mot AIDS. SÄ hur kan dom dÄ komma fram med ett vaccin mot Covid, sÄ hÀr snabbt, och veta att det funkar.

Jag förstÄr, att man Àr tveksam, och det Àr helt ok. Vi Àr olika och fungerar pÄ olika sÀtt. Men att ens försöka likna AIDS till en pandemi, Àr ju snudd pÄ, skrattretande. Det Àr ju inte heller sÄ att man smittas av AIDS genom att komma för nÀra en som bÀr pÄ den sjukdomen. I en pandemi, Àr det akut, och man mÄste agera.

Jag tÀnker inte fortsÀtta skriva om detta, enbart för att jag vet att mina teorier, tankar och funderingar, Àr just mina. Det jag kan skriva, Àr att jag absolut inte Àr motstÄndare till vaccin, och mina 3 sprutor, Àr redan tagna.

Och tĂ€nk, mina tankar Ă€r fortfarande mina, jag fick nog ett placebo i mina sprutor, och dom missade att lĂ€gga in det dĂ€r chippet, som jag ocksĂ„ hört talas om, skulle finnas i sprutornađŸ€„Â  HĂ€r Ă€r jag ironisk, vill jag bara pĂ„peka, sĂ„ inga missförstĂ„nd, tack đŸ€“. DĂ€remot ville jag bara krossa den teorin, om just AIDS, ni som trodde att den inte gick att bota. Samt teorin om chippet.

Jag VET, att HIV och AIDS, inte Àr samma sak. SÄ hÀr fÄr ni 3 fakta om det, Klicka pÄ bild om ni vill lÀsa mer. Fotnot, dom fÄr nog uppdatera faktan nu eftersom det finns dom som blivit botade och det kommer fler att bli.


Jag och bloggarkompisen, Helena, trÀffades ju pÄ Nybro konditori igÄr. Vi valde att kÀka lunch. Det blev en rÀksallad för oss bÄda.


Åh, den satt som en smĂ€ck, jĂ€ttegod och frĂ€sch. Till detta fick man dressing, bröd, dricka och kaffe, till en summa av 99 kronor. VĂ€l spenderade pengar, tycker jag.

Avrundar med ett tips jag fick av HĂ„kan Lundgren, pĂ„ fejjan, han tyckte att detta kanske var nĂ„t för oss, haha…why not 😁 TĂ€nk er den, framför hĂ€stkĂ€rret.. 😆


Hoppas pÄ en fin onsdag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten