Tiden står, går eller rusar ⌚️⏳⏱

Det händer inte så mycket här på dagarna. Av den anledningen så får jag ju skrivartorka.

Jodå, Åke fick i alla fall bort gipset igår och allt ser bara bra ut. Så för hans del händer det saker.

Själv är det jobbarvecka för mig och den brukar innebära, väldigt lite socialt liv på hemmaplan. Man vill bränna energin på jobbet och det funkar ju bra med luftigt schema. Men den här veckan är inte luftig.

Skulle vilja göra saker men tiden räcker inte till allt. Nu vet jag att om Tina läser detta så är hon inte av samma uppfattning. Hon skulle nog säga att tid, det har man, det handlar om att prioritera.

Jag skulle kontra med, att om jag nu vill göra 10 saker, och alla saker betyder lika mycket och är lika roliga, så kommer jag inte att få göra allt det jag ville. Då finns inte den tiden, och att prioritera blir ett måste. Och summan blir ju att tiden inte räckte till.

Nå, det är lika för alla, det vet vi ju. Dygnet har inte mer än 24 timmar. Jag kan också tänka mig att vi känner olika inför det man pysslar med om dagarna. Själv är jag den där personen som är aningens disträ, och sätter igång 10 projekt, vilket gör att allt blir väldigt splittrat. Kan ju vara en anledning till varför, jag inte tycker att tiden räcker till.

Kollade in arkivet från 2011. Och under tiden från 2011, fram till 2021, hände det saker i Järlåsa. Här en bild på Theresé och Anders hus, som dom tog sig an att bygga om.


Och så här såg det ut ifjol. Känns knappt igen va.


Tro det eller ej, men dom jämnade inte det gamla huset med marken. Sen vet jag att det finns mera planer, fast när dom blir av, är nog inte fastställt…än.

Härligt väder igår, jag hann tillbringa nån timme ute på bron. Och när jag nu skriver bron, så skrattar jag då jag kom ihåg vad Annelie sa, om just bron. Som kan tolkas på olika sätt. Nä, jag satt inte ute på nån bro över nåt vatten eller nån väg.

Utan på farstubron, förstås 😆

Hoppas på en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Nu har jag dragit igång 10 saker, tills du kommer hit. Försöker få lite fint.

  Snyggaste just nu är påskägget från dig. Leopardmönstrat.

  Vi ser fortfarande nyinflyttade ut, med flyttkartonger tronande.

  Tänker bevaka dina bloggfoton, under din vistelse i Nyköping 😅

 2. Helena Nilsson Springare

  Haha… jaa.. att prioritera är ju alltid bra att kunna göra 😀
  Fast man får inte glömma bort att ”ibland måste man ju ha tråkigt också” (enligt Alfons Åberg) fast just det brukar man ju sällan behöva prioritera… det bara kommer av sig självt haha..
  Hoppas du haft en finfin påsk! Hörs i veckan 🤩 kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oj oj, blev påmind om det man fick höra som barn, efter att man sagt, 10 gånger på tio minuter… det är sååå tråkigt, jag har ingenting att göra. Jaa, fick man till svar, man ska ha tråkigt nån gång också, man kan ju inte ha kul, hela tiden 😂 Japp, vi hörs av // kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten