Inte ens med Kungens 👑 autograf…noo

Jobbade pÄ bra igÄr, stenplock och stenlÀggning.


Grundade ytterdörren, och Winstone lyckades med konststycket att fÄ lite fÀrg under tassen dÄ han sprang in och ut. Det lyckades jag dÄ fÄ bort, brukar gÄ bra om man gör det fort.


TheresĂ©, Anders och Sally var och gjorde Liseberg, jösses. HĂ€r sitter Anders och Sally lĂ€ngst bak och vagnen stannar nĂ„gra sekunder innan den brakar ivĂ€g utför. Anders ville först inte Ă„ka men sedan ville han Ă„ka en svĂ€ng till. Sally Ă„kte enbart för att hon skulle fĂ„ en vattenflaska med nĂ„t mĂ€rke pĂ„…đŸ˜”â€đŸ’«

Jag skulle inte ha Äkt om jag sÄ fick frikort resten av mitt liv pÄ Liseberg. Inte heller för en vattenflaska, inte ens med Kungens autograf pÄ.


HÀr lite fler bilder som Theresé knÀppt och skickat.


Åke skulle ut med Winstone pĂ„ kvĂ€llsprommis, öppnade dörren och sa att jag inte skulle missa den röda himlen. Jag knatade upp till vĂ€gen…


Men nÀ, hÀr blev man ju tvungen att gÄ ner till badstranden.

Emma stuga ligger precis dÀr bakom sÄ detta Àr hennes solsida, Ätminstone pÄ eftermiddagarna, och solnedgÄng har hon ocksÄ.

Vaknade upp av att Winstone kÀnde sig nÄgot obekvÀm inne i bussen. En fluga surrade nÀmligen mot fönstret. Jag tror, att han tror, att dom Àr farliga. Han vet nog inte skillnaden pÄ en geting, humla, broms eller fluga. SÄ dÀr satt han uppe pÄ soffan, bredvid mig och funderade pÄ om han skulle hoppa ner.


SÄ jag föll till föga och klev upp, till sol och faktiskt, den vÀrmer med, sÄ underbart.


Frukost intagen och 3 muggar kaffe, sÄ de sÄ. Ha en fin dag, allihop och en extra fin, önskar vi Mats Tigern Boström, som fyller ohyggligt ojÀmnt idag, nÀmligen 57, hipp hipp hurra.

Maria Lundmark HĂ€llsten