Lika snabbt som en JAS 39 Gripen

Pratade med Annelie för några dagar sedan. Som vanligt gick jag runt och gjorde saker under samtalet. Jag höll bland annat på att koka kaffe, då jag skulle iväg och jobba. Plötsligt landar det ännu en ny färg på alla duvor vi fått hit. Utan glasögonen på mig så tyckte jag att det såg ut som en höna, haha.

I min iver att få den på bild, eftersom jag fortfarande trodde att det var just en höna så kokade pannan över…förb… Men jag lyckades i alla fall att knäppa pippin.

Kopierade detta från Wikipedia

Brunduvor (Phapitreron) är ett släkte med fåglar i familjen duvor inom ordningen duvfåglar. Släktet omfattar vanligtvis fyra arter som alla förekommer i Filippinerna. Ytterligare fyra har nyligen urskilts av Birdlife International.

Då jag sedan skulle iväg på jobbet hittade jag inte min mobil. Sprang runt ett varv och kollade. Skulle just be Åke ringa upp mig då jag lokaliserade den 📱 På en fönsterbräda inne i matrummet 😶

Apropå kaffe så skickade Ulla en länk till denna låt. Låten spelades i en film på Netflix, och hon kunde inte låta bli att tänka på mig, haha…

Sitter här i soffan och har så sjukt ont i högerarmen så jag knappt kan höja den till tangentbordet. Vet inte vad som hänt, annat än att ont har jag haft i 2 års tid, i överarmen, men bara vid en rörelse som jag faktiskt inte använder. Så jag har inte brytt mig, eftersom jag VET, att det inte skulle ha gjort nån skillnad om jag sökt hjälp för den.
Igår kom det, lika snabbt som ett JAS 39 Gripen.

Det kom från ingenstans. Hade smärtstillande kvar från mina andra olyckor, så jag fick ta 2 piller för aningens smärtlindring. Bokade in tid på Umeå led och rygg klinik. För en djupgående ryggmassage, men ska passa på att fråga ifall han kanske vet vad detta kan bero på.

Här ska ni få läsa senaste nytt och med det så önskar jag er en fin dag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.