BRAVO 👏🙏

Stiger upp efter en vÀlförtjÀnt, nattvila. PÄ köksgolvet ligger min minion, utsliten frÄn förpackningen, som jag hade uppe pÄ steghyllan.


Kommer aldrig att vÀnja mig med överraskningar som kommer, dag för dag, nÀr man lever i ett hus med Fultomtar. Det enda som hÄller mig uppe just nu, Àr att julen stÄr om hörnet och efter julen kommer dom att förpassas ner till ett stensÀkert, stÀlle dÀr alla utbrytnings försök, kommer att vara dömda att misslyckas.

Backar tillbaka och kikar in i matrummet, dÀr det var partytajm igÄr. NÄnting har utspelats dÀrinne. Det behöver man inte ens vara ett proffs, som Leif GW Persson, för att fatta.

ja, till och med Winstone, begriper, att nÄgot  har hÀnt.

Och i teverummet, pÄ golvet, stÄr Polisbilen.

Jojo, dom Ă„kte dit, med andra ord. BRAVO 👏🙏


HÀr ser jag ocksÄ vad minionförpackningen har anvÀnts till.


Fultomtarna har hissats upp till Kyrkan, dĂ€r dom blivit inburade med vakter utanför. Hahaa…


DÀr kan ni fÄ sitta, ligga, och mÄ dÄligt över era dumma val. Hoppas vakterna Àr pÄ tÄ, hela tiden.

Ledig idag, fast jag har att göra Ă€ndĂ„. Typiskt Har bestĂ€llt madrass skydd och sĂ€ngskydd man har runt kanterna, till sĂ€ngen dĂ€ruppe. Även ett dra pĂ„ lakan. Allt i 180s bredd, sĂ„ dĂ„ tĂ€cker det bĂ€gge sĂ€ngarna och risken att dom ska glida isĂ€r, blir dĂ„ mindre. Dessutom tĂ€nkte jag att vi ska sĂ€tta dit ett buntband, runt benen, i överkant, sĂ„ dom inte syns.

Ska sedan stuva undan det sista jag dragit fram och sedan dammsuga, sÄ Àr övervÄningen klar. Nere i rosa rummet, som jag stÀllt fÀrdigt till Sally, lÀr jag fÄ dammsuga ocksÄ. Efter alla fÀrder dit ner för att dra fram saker ur julskÄpet.

Sist blir det nog ett varv hĂ€r ocksĂ„, med rastning av snabeldraken. Sen ska jag vara ledig…ish. TĂ€nker nog ta mig en prommis med Winstone, sĂ„ man fĂ„r lite frisk luft mellan varven. Och ja just det ja. Idag Ă€r det plocka ur hĂ€stkastanjen ur frysen, tur att jag kom ihĂ„g det.

ÅterstĂ„r att komma ihĂ„g att kolla till den ibland.


Ha en fin torsdag, allihop

Maria Lundmark HĂ€llsten