Gissa vart…😉

Underbar dag igÄr. Det Àr precis nu, allt hÀnder. Och det gÀller att titta ordentligt om du ska hinna med. För plötsligt Àr allt bara dÀr, och man hann knappt med. Grönt och fint!


Satt och funderade pĂ„ vĂ„rt fula, trasiga staket. Vitt Ă€r snyggt sĂ„ lĂ€nge det fĂ„r vara, just vitt…nytt och frĂ€scht. Men tyvĂ€rr, sĂ„ hĂ„ller det inte sĂ„ lĂ€nge. SĂ„ jag bestĂ€mde att det fĂ„r bli vanligt impregnerat virke. Stolparna ska slipas och bli vit, om jag inte hinner hitta pĂ„ nĂ„n annan fĂ€rg förstĂ„s đŸŸąđŸŸ âš«ïžđŸŸ€

Men nu Ă€r Ă„tminstone staketprojekt i rullning. Vi började med att Ă„ka till Byggmax och införskaffade brĂ€dor till 10 sektioner. Nu ska jag hitta  balkskor som passar tjockleken, det var inte sĂ„ lĂ€tt, det heller. Fast de finns ju nĂ„gra sidor pĂ„ nĂ€tet att gĂ„ igenom đŸ«ą

Tog en liten Camaro utflykt efter middagen. Gissa vart…


Nopp, jag köpte inget godis, dÀremot en dricka, som fortfarande stÄr oöppnad, en liten pÄse lökringar, som var fantastiskt krispiga och goda, samt en sockerfri proteinbar.


Det var dietisten som föreslog, att jag kunde Àta proteinbars ibland, just för sockerdippandets skull. SÄ jag tog en halv till kaffet. Sen gick jag ut pÄ en kvÀllspromenad. Med nÄgra minuter kvar innan jag kom hem sÄ domnade fingrarna av och jag VISSTE, vad som var pÄ G.

SĂ„ nej, det blir ett intressant Ă„terbesök till dietisten nĂ€sta vecka. Jag kĂ€nner mig absolut inte sĂ€ker pĂ„ att mitt intag Ă€r största boven till lĂ„gt socker. Har fĂ„tt lĂ„gt vid 3 tillfĂ€llen nu, samt kĂ€nning 2 gĂ„nger, utan att faktiskt ha Ă€tit ”fel”.

Och nej, lökringarna Ă„t jag inte före promenaden heller. SĂ„ den var inte den felande lĂ€nken…*skakar pĂ„ huvudet*

Idag för 6 Ă„r sedan, var vi nere i JĂ€rlĂ„sa. Åkte ivĂ€g till Grillby och kikade pĂ„ smĂ„ grisar, hehe…och 1 fick följa med hem.

Sen fortsatte vi,  jag och Åke, till Tina i KungsĂ€ngen, dĂ€r vi gick ut och Ă„t en pizza. Thoose were the days!!

FinvĂ€der idag med, hĂ€rligt! Åke tog ut Mr W nu, sĂ„ jag tĂ€nker gĂ„ en promenad alldeles sjĂ€lv, och i min egna takt. SĂ„ det Ă€r bara att göra sig redo och he sig ivĂ€g sĂ„ jag fĂ„r Ă€ta frukost nĂ„n gĂ„ng. Ha en fin lördag, allihop!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten