Vi är alla olika, ibland på samma sätt 😊😁

Hittade en ung konstnär på TikTok. Han heter Viktor, är 15 år och autistisk. Jag vet att konst i alla bemärkelser, är individuell. Det jag ser och upplever, behöver inte nödvändigtvis du, gilla och uppskatta. Jag älskar i alla fall dom tavlor han gör och vilken teknik…jag är lätt avis…

Jag nämnde den här killen på jobbet igår, det var prat om yrken, utbildning och personliga intressen. Jag berättade kort om mina planer under skoltid, som byttes ut mot föräldraskap. Berättade att jag lagt lite av måla, teckna och kludda, på hyllan, men idag, kommit fram till att mitt bloggande är en stor del av mitt intresse. Inte nödvändigtvis blogg, men att skriva och fota till det. Tal och skrift samt bilder, hänger ju ihop med att uttrycka sig, fast på annat sätt än att just måla/rita.

Fann till exempel ett stilleben igår, på väg hem från jobbet 😁

Haha… allt ligger som sagt var i betraktarens ögon. Jag tyckte det var lite kul att dom ens stod så där. Tomma, fast med korken på.

Och just innan vi skulle gå i säng, fann jag min sprätt iväg blomma, väldigt vacker där den står. Bladen såg sammetslika ut. Men här är det svåra att faktiskt få bilden att visa det mina ögon ser.

Lite som det här, förväntningar och slutresultat

Har inte så mycket att förtälja idag. Ska ut och rasta hunden, känna på temperaturen. Apropå tempen, så ska jag ge er ett spartips om vintern blir kall. Den här var väl bra

Ha en fin onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten