Jag undrar…hm đŸ€”

Jag anvĂ€nder oftast ett snapsglas dĂ„ jag sköljer ned mina piller pĂ„ morgonen. Och varje gĂ„ng jag stĂ„r dĂ€r i köket och ”snapsar” vatten, tĂ€nker jag

EfterÄt tÀnker jag alltid
ja fast, vem bryr sig. DÄ fÄr dom vÀl tÀnka det dÄ. Vad mycket vi kan antaga och spekulera i, och vad lite vi vet, egentligen. ApropÄ det och apropÄ den dÀr bilden jag la ut igÄr pÄ samlingen av skelett. Med min tanke om att vi invÀndigt och ordentligt avskalad, inte skiljer oss sÄ mycket Ät.

SÄ dök den hÀr bilden upp i FB flödet igÄr kvÀll.

Med texten: ”Vissa mĂ€nniskor Ă€r menade att vara breda och andra smala, och DET ÄR OK! Älska dig sjĂ€lv, Drottningar och kungar!” Och ett ps, ”Jag tror att det Ă€r en gorilla till höger, MEN ÄNDÅ, ÄLSKA ER SJÄLV!” ds 😅

Fick kaffegÀst igÄr. Helena Springare var i nÀrheten och dök in en stund. Vi hann surra bort en stund. Livet och allt vad det kan innebÀra. Vart vi stÄr och vart vi mÄnde vara pÄ vÀg.

Sen bjöd mamma, jag, Åke och Nicco pĂ„ en sen lunch, eller tidig middag. Beror pĂ„ Ă„t vilket hĂ„ll man ser det. För vĂ„r del fick de rĂ€knas som sen lunch. Vi kĂ€kade pĂ„ Restaurang Maria. Nicco lĂ€ste Menyn och deklarerade att dom minsann, har fullstĂ€ndiga rĂ€ttigheter dĂ€r.

Hm
jag undrade dÄ (förstĂ„s), om det stĂ„r ofullstĂ€ndiga rĂ€ttigheter pĂ„ andras menyer dĂ€r dom inte har lov att servera alkoholhaltiga drycker. Och vart gĂ„r grĂ€nserna. Finns det inget mellan ofullstĂ€ndig och fullstĂ€ndig…jösses!!

 

 

DĂ„ vi lĂ€mnat av mamma satt Åke kvar i baksĂ€tet och tronade med Nicco.

Jag sa att det var enbart för att dom ville se speciell ut. Egen chaufför och allt. NÄn kanske rent utav, hade tagit dom för kÀndisar.  OM vi bortser frÄn bilen dom fick Äka i, haha.

I övrigt gjorde vi inte sĂ„ mycket mer. Åke körde runt och plogade hĂ€r ute. Jag lyssnade pĂ„ ljudbok medan jag fixade en lĂ€ttare middag. He fick bli plĂ€ttar med glass och sylt. ÅkerbĂ€r och hjortron Ă€r ju faktiskt kronan pĂ„ verket. Inte alla förunnat att hitta det i kylskĂ„pet 🧡 Kollade igenom bilderna jag knĂ€ppte i proppskĂ„pet. Gissa att jag hittade nĂ„t jag inte noterade först

Visst Ă€r detta misstĂ€nkt likt, en fultomte đŸ˜¶

Ha en fin mÄndag och kom ihÄg. Nu Àr det inte lÄngt kvar innan det vÀnder och blir ljusare igen. NÀrmare bestÀmt mellan 21-23 december, och dÄ skall vi Äterigen börja skÄda ljuset, mina vÀnner. Idag skÄdade jag mÄnen pÄ morgonen.

 

Maria Lundmark HĂ€llsten