Min oro Ă€r nog befogad 😯😹

Klart som fasen jag var tvungen att gĂ„ ner i kĂ€llaren igĂ„r. Det hjĂ€lps ju inte, man blir nervös dĂ„ man vet att det Ă€r Fultomtar i görningen. Tror min oro Ă€r befogad đŸ˜±

Gissa att jag skriker inombords đŸ€Ż

Om vi skulle skrika varje gĂ„ng det snöar hade vi inte fĂ„tt göra annat igĂ„r. Åke sĂ„g inte ut att vara i skrik mode, snarare dags för kaffepaus mode.

Kan vara av allt skottande jag anar viss smĂ€rta i armbĂ„garna. Men, vi plogar pĂ„ och för eller senare kommer det att ge sig. Nicco skickade 2 filmsnuttar frĂ„n nĂ„gra Ă„r tillbaka. HĂ€r Ă€r en av dom, jag skulle skotta balkongen dĂ€ruppe, men kom inte ut. Klicka pĂ„ bilden…

Höll inte pĂ„ ta mig ut hĂ€rnere igĂ„r heller. Tur man trĂ€nat ben ett tag. SĂ„ jag pressade och trodde dörren skulle ge vika, haha. Sen gjorde jag mig smal och tog mig ut đŸ€˜

Man mÄ ju tycka vad man vill om snön, men den Àr ÀndÄ magisk, pÄ sitt sÀtt. Fotade lite pÄ morgon promenaden med Winstone.

Avslutar med att pĂ„minna om att idag Ă€r det Andersdagen. JodÄ 

Den siste november – Andreas eller Andersdagen – var förr en viss bemĂ€rkelsedag, som stĂ„tade med epitetet ’mĂ€ssa’. Med iakttagande av den dagens vĂ€derlek trodde man sig kunna förutsĂ€ga hur vĂ€dret skulle komma att te sig under den stundande julen. DĂ€rom hette det i ett gammalt rim: ’NĂ€r Anders slaskar skall julen braska’. Men det var dock inte endast julens vĂ€derlek, som Andersdagen kunde förutvisa; man kunde dĂ„ Ă€ven fĂ„ en inblick i hur Ă„ret i övrigt skulle bli. I ett rim hette det dĂ€rom: ’Om stöbben bĂ€r hatt Anders-mĂ€ss-natt, sĂ„ blir dĂ€ gott Ă„r.’ Hatten skulle naturligtvis bestĂ„ av snö. Ännu i dag finns det hĂ€rstĂ€des personer, som lĂ€gga mĂ€rke till nĂ€mnda dags vĂ€derlek.

Önskar er alla en fin dag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten