Blir det slarvsylta till middag, mĂ„nntro 😊😄

Vet ni att idag Àr det faktiskt
tadaa

En dag dÄ man fÄr unna sig extra mycket slarv. NÄnstans lÀste jag: StÀda inte, lek med dammrÄttorna istÀllet!

Jaja, tĂ€nkte jag, det Ă€r vĂ€l upp till var och en. SjĂ€lv blir vĂ€l ens egna slarv nĂ„t man Ă€ndĂ„ fĂ„r ta rĂ€tt pĂ„ och skapar onödigt mycket arbete. Men man gör precis som man vill 😁 Man kan ju slĂ€nga ut en annons

Vi kanske allihop, Ă€r slarviga lite till mans. Undrar om man ska tillaga Slarvsylta till middag dĂ„ 😄

 

Klicka pÄ lÀnk för recept. Jag tror dock att jag gör nÄt annat.

Informationen om att det Ă€r just den dagen idag, stĂ„r i vĂ„r kalender jag fick av TheresĂ© i julklapp. ”SvĂ„ra föremĂ„ls snĂ€ckfigurs almanacka”

Vi har fler almanackor, en hÀnger i hallen, hehe. SÀrskrivningar, det vet jag att Tina ogillar Jag tyckte den var smÄrolig, haha. Februari bilden kÀndes vÀl dock inte som nÄt man kanske vill kika extra mycket pÄ

NÄnting annat som jag roas av, Àr dÄ man fÄr svara pÄ frÄgor som stÀlls i syfte att göra sammanstÀllningar, föra statistik, och eller i andar forskningssammanhang. Jag Àr ju med i olika paneler och nu pÄ morgonen plöjde jag igenom ett av alla sÄna dÀr frÄgeformulÀr. HÀr förstÄr jag det som att dom vill se hur vi mÄr, rent allmÀnt. Och hur vi pÄverkas av olika saker i samhÀllet.

Det var inga problem att kryssa i, jag mĂ„r ju bra, jag oroas inte, vi svĂ€lter inte, har vĂ€nner jag litar pĂ„, lallala
sĂ„ halkar plötsligt frĂ„gorna in ifall man Ă€r religiös, vad man tror pĂ„, ja sĂ„nt. Min tolkning Ă€r att dom flesta, som kanske mĂ„r bra har en Gud i ryggen. Not me
 Men en icke religiös bokklubb, yes!!

Eller som dÄ man i början av frÄgeformulÀren ska svara pÄ vilket kön man Àr. Man, kvinna, eller vet ej Det lÄter som ett sjukt dumt svarsalternativ, fast jag förstÄr faktiskt vad dom menar. Man kanske inte kommit fram till vad man faktiskt vill identifieras som. Sen kan man undra varför det ens Àr intressant, att veta. Ja det ska vÀl vara dÄ ifall dom kommer fram till att kvinnor överlag, mÄr bÀttre eller sÀmre Àn andra.

Följde med mamma till syn rehabilitering igÄr. Hon har ju bekymmer med sina ögon och nu ska vi se ifall det finns hjÀlpmedel hon kan fÄ. Det finns det givetvis och dÀr kommer hon att fÄ prova sig fram till vad som kÀnns bÀst för henne. Det Àr ju fantastiskt bra. I korridoren hÀngde lite ovanliga tavlor. Dom Àr taktila, för att dom som ser dÄligt, ska kunna kÀnna hur dom ser ut.

Det hÀr skulle man kunna kalla taktil sameslöjd

En medaljong med utkarvat mönster. Kniv Elis var förövrigt en slÀkting till mig genom min pappa. Det var Theresé som skickade bilden till mig

Hon skickade Àven en bild pÄ Sally i backen, som fÄr avrunda dagens inlÀgg. Hoppas pÄ en fin dag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten