Japp, Nopp, YES, jag löste det đŸ€˜

Var ju pĂ„ Guldkantsuppdrag igĂ„r, och tack vare det sĂ„ har jag fĂ„tt skaffa mig Aimo parkerings App. Hm
 jag har bara haft Parkster och INTE Appen utan jag smsar varje gĂ„ng. Jag gillar inte Appar, dom brukar oftast trassla till det, Ă„tminstone för mig. Sen sitter man plötsligt dĂ€r med 150 saker man inte anvĂ€nder och som sedan behöver inloggning pĂ„ ett eller annat sĂ€tt.

NÄ, har Aimo appen krÄnglat dÄ? Japp, den frös fast och ville inte logga ut, förra gÄngen jag var dÀr. Till slut gav den vika och varje gÄng jag fÄr upp den hÀr texten kÀnns det som om Appen vill retas och krÀnka mig.

SÄ kommer jag dit och ska parkera, gÄr det bra? Nopp, appen funkar inte utan krÀver att jag skaffar nytt konto

Men vet ni vad
jag Ă€r inte ett dugg förvĂ„nad. Jag bara VISSTE det!! Kan ju tillĂ€gga att det Ă€r ett bra sĂ€tt att betala pĂ„, sĂ„ lĂ€nge det bara funkar (förstĂ„s).

Åke var tvungen att Ă„ka ner pĂ„ stan igĂ„r och besöka LĂ€nsförsĂ€kringar. Han har köpt en ny mobil och dĂ„ jag skulle installera nytt Bankid sĂ„ var det inte sĂ„ enkelt som tidigare. Nu krĂ€vdes det att man hade ett pass eller ID-kort för att bevisa att man var rĂ€tt mĂ€nnisch. Körkort dög inte som legitimation, snopet.

NÄ, han parkerade med sin app men dÄ han var klar med banken och skulle hem sÄ kunde han inte avsluta parkeringen. Han loggade in med sin gamla mobil, men dÄ Bankid var igÄng igen pÄ den nya mobilen, sÄ var det den han skulle logga ut med. SÄ rörigt, och det blev en lÀngre parkering Àn han behövde. Det krÀvdes ju en kvinna (moi) för att komma pÄ hur man skulle göra

Jag gick in pÄ Ica Maxi igÄr, efter uppdraget. Blommor stod inte pÄ inköpslistan fast vad gör man dÄ vissa fÀrger suger Ät sig blicken. En African breeze/orange stjÀrnlök, stod dÀr och skrek pÄ mig för att fÄ uppmÀrksamhet. Den fick följa med

Gick 10 meter till och BAAM, dÀr i en genomskinlig lÄda, lÄg nÄgra fÄ par av schackrutiga strumpor. Jag tog för givet att det skulle vara barnstorlekar, men hittade faktiskt ett endaste par som passade mig, och ett mindre som Nicco kan fÄ ta över. Strumpor stod förövrigt inte heller pÄ min inköpslista

ApropÄ blommor sÄ skickade Theresé en bild pÄ papegojplantor hon hittat i Uppsala

Jag sĂ„g absolut en papegoja, och var tvungen att förtydliga den 😜😁

Sen sÄg jag den hÀr ampelliljan i en gammal lavalampa, det sÄg ju coolt ut. Och det ser dessutom ut som om det Àr en vÀxt som klarar sig utan jord

I detta nu sitter Theresé pÄ tÄget pÄ vÀg hit och jag ska hÀmta henne pÄ stationen. Har ett APT i eftermiddag och sen blir det middag our place med vÄra döttrar. Inte alla dagar pÄ Äret som vi har det.

Önskar er alla en fin dag!

Maria Lundmark HĂ€llsten