VĂ€derstrecken 🧭 hade vi koll pĂ„, i alla fall 😁

SÄg 2 konstiga saker pÄ promenaden igÄr. Först dessa fÄglar. Inget konstigt med fÄglar, men vad kan det vara för typ av fjÀderfÀn? TÀnkte Tranor men brukar dom svÀva sÄ dÀr pÄ uppÄtvindar Jag upplevde nÀstan att dom hade för korta halsar och ben. TyvÀrr kan jag inte filma som ett proffs med den mobil jag har, men jag försökte i alla fall

Sen kommer vi upp vid TvÀrÄn, det hÀr sÄg jag i förrgÄr men tÀnkte att jag skulle ta en extra titt igÄr. Winstone kÀnner definitivt av nÄgot hÀr. Men vem har byggt det?

Och vart kommer servetterna ifrĂ„n đŸ€”

Tyckte det kĂ€ndes lĂ„ngsökt med ett nerblĂ„st skatbo


Vi gjorde oss en liten utflykt efter lunch. Styrde bilen till RödĂ„ Antik som hade öppet. Som vanligt mycket att se pĂ„. Ja, Åke ingĂ„r inte i köpet men han agerade inredningsdetalj

Cool stol, den hade fÄtt följa med hem om schackrutorna varit i original. Kanske tur för oss dÄ att den inte var det. Vi har vÀl nÀstan lika mÄnga stolar som tavlor

PÄ tillbaka vÀgen Äkte vi in till BlÄ Eld, och dÀr finns det knappt nÄgot som man inte gillar.

Till och med lite luffarslöjd, cool đŸ˜đŸ€˜

Och se pĂ„ tusan, WĂ€rdhuset hade öppet sĂ„ det passade ju bra att gĂ„ in dĂ€r och ta sig en fika. Jag testade en blĂ„bĂ€rs biskvi och Åke körde pĂ„ en chokladboll. Jo vi delade faktiskt sĂ„ vi fick av bĂ€gge tvĂ„

Körde andra hÄllet runt Tavelsjö dÄ vi Äkte hem. Förundras varje gÄng vi kör dÀr (Àven om det Àr sÀllan), hur jag och Annika Collén lÀmnade hennes bil pÄ en verkstad i Yttre- LÄngviken. Och fick för oss att vi skulle ta en liten prommis till en som hon kÀnner som bodde pÄ kortsia sjön, VÀstibyn.

Vi hade liten eller ingen hum alls, över hur den lilla promenaden faktiskt blev till, snudd pĂ„, 1Âœ mil dĂ„ vi var tillbaka till ruta ett. Ok, mĂ„nga kan gĂ„ den strĂ€ckan utan problem, men dom Ă€r förmodligen mer förberedd Ă€n vad vi var, hahaa
.

Vi hamnade nog i ett sÄnt lÀge att man inte visste om vi skulle sno om, eller om vi skulle vara framme efter nÀsta krök. SÄ dÀrför fortsatte vi bara vÀgen fram. Skam den som ger sig! Vi fick dÄ mycket frisk luft och motion pÄ köpet. Vi visste i alla fall vÀderstrecken. Annars Àr ju detta mer jag, i alla fall

 

Fast dom som tar fel svĂ€ng Ă€r dom som fattat att jag gav dom fel vĂ€gvisning, men jag vet inte om det…Ă€n đŸ€Ł

Hoppas pÄ en fin dag för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten