KrĂ€nkt i flera dagar 🙄😠

Återigen har man fĂ„tt gĂ„ och kĂ€nt sig krĂ€nkt i flera dagar. Denna blĂ„st eller dessa vindar har varit mer Ă€n det normala, Ă„tminstone hemma pĂ„ vĂ„r gĂ„rd. Jaja, det hĂ€r Ă€r inte hemma hos oss men kĂ€nslan har varit densamma

Vi hÀmtade hit mamma igÄr, för en fika utomhus, och satte upp 2 vÀggar pÄ partytÀltet. Dom satt kvar, men det sÄg nÀstan ut som om vinden hade kunnat trycka in ena vÀggen och puttat ivÀg mamma, som satt mot den.

Nu Àr det i alla fall blött ute och det kan behövas med tanke pÄ vÄra torra grÀsmattor och annat. Dessutom, ser det ut att vara relativt lugnt vad det gÀller vindarna, peppar peppar!

Theresé köpte hem lövbiff som jag rullade ihop och la i frysen

Det togs sedan fram igÄr och jag skar skivor av rullen, stekte upp strimlorna och kryddade med Kebab kryddan samt salt. Sen fick det bli en kebab tallrik av det med pommes, sallad och sÄser

SĂ„ enkelt och skulle passa bra till en Wrap eller i pitabröd om man vill göra det Ă€nnu snabbare ✌

Efter middagen följde jag med familjen HĂ€llsten-Söderberg till Gokart banan ute vid Alvik. Sally och Anders körde, och vi tittade pĂ„, samt fotade och filmade lite, förstĂ„s 😊

Sally kunde minsann gasa, hon med, Àven om det tog nÄt varv eller tvÄ, för att hitta feelingen 

TheresĂ© körde en hel del dĂ„ hon var yngre. SĂ„ pass att Åke köpte en egen Gokart till henne. SĂ„ dĂ€rute har dom hĂ€ngt en hel del förr. Jo jag har ocksĂ„ varit dĂ€r men inte lika frekvent. Gokart har jag bara testat en gĂ„ng och det var ute pĂ„ Hörnefors halkbana, dĂ€r vi var med Åkes jobb.

Det var nĂ€stan sĂ„ jag hade varit sugen pĂ„ att testa igĂ„r
 men bara nĂ€stan Det Ă€r en liten annorlunda teknik att köra Gokart kontra bil. Och fĂ„r man sladd sĂ„ hĂ€ver du den inte pĂ„ samma sĂ€tt som dĂ„ du sladdar med en bil, i guess Den Ă€r ju sĂ„ pass liten och lĂ€tt att risken mĂ„ ju vara större att du bara snurrar runt, ifall du hanterar den fel. Fast det Ă€r ju sĂ€llan det hĂ€nder nĂ„got allvarligt för det.

Idag Äker dom hemÄt. Det har varit en intensiv tid och under en stund kÀndes det nÀstan son om min semester redan passerat. Förmodligen eftersom vi var upp till MalÄ i början pÄ juni för mÄlningen av Storstugan. Sen upp igen för att bygga altan. NÀr vi sedan kom hem efter det, var det som om tiden hade gÄtt fort, fast ÀndÄ inte.

Sommaren överlag, brukar gÄ fortare eftersom man vill klÀmma in sÄ mÄnga saker under den perioden. NÀ, nu Àr jag glad att jag har 3 veckors semester med start 15 juli, att se fram emot. Och förhoppningarna dÄ, Àr att chilla lite mer. Men ska ocksÄ sÀga att jag har ett luftigt schema sÄ jag kÀnner inte att 3 veckor Àr för lite. Det blir alldeles lagom

Idag ska jag kÀka lunch pÄ Tonka med mina kollegor. Vi Àr bara 3 stycken, men det Àr inte sÄ bara, vi rÀcker och tÀcker upp. Kan ju vara roligt att lÀra kÀnna varandra lite bÀttre. Vi trÀffas aldrig hos vÄr brukare, utan bara pÄ arbetsplats trÀffar. Dom gÄngerna blir det inte sÄ personligt.

Önskar er alla en fin mĂ„ndag!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    SÄ hÀrligt med semester! Du fÄr njuta och ha det jÀttegott! Ser fram emot rapport frÄn husvagnshelgen med din vÀninna!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten