Har den rymt eller blev den kidnappad đŸ•”ïžâ€â™€ïž

Var ner en tvÀrsvÀng pÄ stan igÄr. Lite jobbrelaterat sÄ dÀr. Gick rÀtt ok att jobba, Àven om det faktiskt kÀnns som om min rygg Àr slut pÄ. LÄg en halvtimme i tv soffan, med fötterna upp i luften, innan jag gick i sÀng. Men jag Àr rÀtt övertygad om att det handlar om felstÀllningar.

Man sitter, ligger och rör sig inte som man ska. Det gÄr ÀndÄ Ät rÀtt hÄll, jag kan nu ligga en liten stund pÄ sidan om jag ligger absolut i rÀtt lÀge. LÄter krÄngligt men det Àr ÀndÄ som att vinna pÄ lotteri.

Med allt jag hade att göra igÄr, och hur konstigt de Àn mÄ lÄta, sÄ hade jag som förtrÀngt fultomtarna. SÄ nÀr jag passerade köket nu pÄ morgonen, reagerade jag inte pÄ bilarna som stÄr parkerade under pallen.

Sitter och dricker morgonkaffet, vĂ€nder blicken in mot köket och ser att nĂ„t inte ser ut, som det gjorde igĂ„r. Bilarna ar bytt plats. Vilket i min vĂ€rld, betyder att dom har gjort nĂ„got, men Ă„tervĂ€nt. Fast, vart har dom Ă„tervĂ€nt, Ă€r det bara bilarna som stĂ„r dĂ€r… mĂ„ste gĂ„ och kika.


Aha, nivÄn pÄ kolorna har krympt, avsevÀrt. Men ingen fultomte har dÄ fastnat i burken.

Neej, nu Àr dom uppe pÄ kaffekvarnen. Vet dom om vilken potentiell fara det Àr att vistas pÄ en kvarn. Jag menar, hur var det med rivjÀrnet ifjol, Àr dom dum pÄ riktigt.


NÄn har öppnat dassdörren, schysst, och lÀmnat Tomten helt exponerad för omvÀrlden.


Jag tror jag vet vem, den stĂ„r pĂ„ taket…retstickan.


Men den fjĂ€rde fultomten, Ă€r faktiskt borta. Jag hittade den inte…


Ohh noo… marsipangrisen har rymt, eller, Ă€r den kidnappad och hĂ„llen mot sin vilja. Vilken cliffhanger, och nu, sĂ„ hĂ€r nĂ€ra julafton 😼

Öppnade kalendern och nu fick vi Ă€nnu en kuliss. Ja, det kan ju vara svĂ„rt att fylla 24 smĂ„ lĂ„dor med saker som bara skulle sitta pĂ„ en formgjuten bil, kan jag tĂ€nka.


Idag har jag en lunchdejt pÄ Ullas, jojomensan. Och vet ni vad, det har jag imorgon med, haha. Tur att Ullas ligger nÀra och har mycket gott att stoppa i munnen. Jag hinner annars inte ta mig sÄ lÄngt, dom dagar jag jobbar. Ska ju ut med Winstone innan jobbet.

Och apropĂ„ hunden, nu ska han fĂ„ ut pĂ„ morgonprommis innan jag tar min frukost. Önskar er alla en fin tisdag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten