Jag fattar inte, men…

Det blev lite grejande härhemma igår, jag klippte gräs, tvättade, diskade, var på banken, Forex, handlade lite på Gourmet, efter middagen plockade vi fram Camaron och åkte upp på Gamlia för lite medhavt kaffe. Många bilar, som vanligt och efteråt lite spontan cruising, på stan.

Åke pallade upp bussen, det är nämligen nåt som inte är som det ska, den vill inte komma upp i varv, och nu ska han testa att byta bränslefilter och lufta.

Vad förvånad jag blev igår då jag läste på ostpaketet…0 kolhydrater, noll, hur kan det vara så? Mjölk innehåller ju kolhydrater och är till och med något man kan ge en diabetiker som fått sockerfall, men vart tog dom kolhydraterna vägen då dom gjorde ost av mjölken?

Googlade och hittade en sida där det står att många ostar inte innehåller några kolhydrater men det är lite olika, men jag fattar fortfarande inte hur. Jaja, man ska inte begripa allt heller 🙂

Idag åker vi vidare till Sundsvall, inte mycket rast och ro här inte. 3 dagars tävling blir det, och det känns som evigheter sedan jag var i Sundsvall. Hm, jag kan till och med säga att det var 2007, som vi var där sist.

Det var nämligen på hemväg därifrån, som jag sa att det skulle vara kul att testa köra lite dragracing och vi bestämde i bussen, att köpa oss en bil, ta licens, och testa på. Jag och Lena hade suttit i våra solstolar och surrat lite om det här med att stå i ett röd lyse, och man ville vara först iväg… det var faktiskt genom det samtalet allting började. Ja, 6 år senare så har vi 2 förare i familjen, 3 om man ska räkna in Anders också, men han körde ju redan innan.

Och kanske Sally får smak för det också… om några år, vem vet.

Önskar er alla en fin torsdag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten