Tandfen är en lurig en…

Ja det gick ju bara bra hos tandläkaren igår, ser ut som det brukar och en av få gånger man kan gå därifrån utan att betala ett öre. Intressant, också, att se hur olika tandläkarna jobbar, detta var ju en annan som fixade lagningen och hon gjorde inte likadant som den förre, så nu blir man ju lite brydd och undrar vem av dom som gjort ett bättre arbete…det vet man ju aldrig.

Och apropå tänder så finns det ju ett klipp på youtube, visat på AFV, som handlar om tandfen, den är bara klockren :D

I jakten på huvan till min jacka, så rev jag ur min garderob, där hittade jag en tavla som vi pratat om förra helgen då ”Kul-Janne” och Ingegerd var här. Konstnären är Ola Almström, som nog är mest känd för sina frisörtalanger och som general för Barnens dag, en gång i tiden. Han var bekant med mina svärföräldrar och det är väl av den anledningen tavlan finns här i huset.

009

Nu blev det ett litet dilemma, ska jag sätta upp den…och i så fall…vart? Ja, jag får spana runt på väggarna här och se om jag hittar en bra passande plats, annars stoppar jag undan den igen till ett senare tillfälle. Kan ju vara kul att förnya väggar också, bara så där, med en tavla.

Och till helgen är det ju första advent, kanske bara är dumt att dra fram annat nu då, än julpyntet som ändå kommer att ta sin lilla plats. Jag jobbar dock i helgen så jag vet inte hur pass mycket jag kommer att göra här hemma, det kanske får vänta till min lediga måndag eller tisdag, man kan ju ta ihjäl sig, annars.

Idag har jag utvecklingssamtal per telefon, mitt på dagen, sen får vi se vad det blir, eller om jag gör något innan dess, man kan ju inte bli sittandes här en hel dag utan att göra nåt. Och ikväll, den omtalade bastukvällen med triss skrap. Hopas på mer tur den här gången, julklapps pengar är väl aldrig fel :D

Önskar er alla en toppen onsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag behövde inte heller betala något hos tandläkaren i går. Han röntgade och konstaterade att rotfyllningen han gjorde för 1,5 år sedan fortfarande är infekterad. Jag bad att få penicillin då eftersom jag skulle åka till Barcelona, men han sa att det läker av sig själv. Nu har det eventuellt gått upp i bihålan, så nu blir det penicillin i 10 dagar. Inte kul! :(
    Ha en bra vecka! Kram! :)

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Det var sämre det, egentligen tycker man dom skulle stå för kostnaden av penicillin och lite sveda och värk, då dom inte lyssnar till sina patienter. Då hade du ju sluppit gå med detta. Men återigen, man litar ju på att dom vet vad dom gör, vi kan ju inte gör annat, tyvärr. Ha det fint, du med //Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>