Topsoil in my pocket…nopp!

Jag stod i badrummet igår morse och konstaterade att jag hade lite foundation kvar i puderasken, och då, precis i det ögonblicket, så tappade jag burken och det lilla som var kvar, gick i tusen bitar och föll ut på golvet…wonderful!!! Eller man kan också säga: Så typiskt jag!

Det här att man tänker en sak, det här kommer inte att gå bra, men så gör man det i alla fall, precis som om man tror att man plötsligt fått ett kilo matjord i fickorna (också ett talesätt vi kan översätta till engelska, I have topsoil in my pocket).

Kan jag ta det här glaset, så kan jag ta det här glaset och då, kan jag ta det tredje och fjärde och femte och sen blev det ett för mycket så alltihop föll i golvet..typ. Gränser är till för att testas, eller hur det nu är.

Jag invigde nya Kvantum på Mariehem, med mamma, i förrgår. Och vi undrar vad tusan det finns olika färger på kundvagnarna, för? Hon hade hört att man skulle använda dom röda…inte den gröna, den är för en annan affär…hm, vilken då? Och förresten, det finns även blå och gula vagnar. Mycket konstigt, nån som vet?

april6Här finns den bilden

Den gröna om du ska in på apoteket och införskaffa ett års medicinförbrukning med plusmeny, den gula om du går in på Burger King och ska beställa lunch till hela företaget på 50 personer, och den blå, om du…mja bara vill vara lite annorlunda. Där kunde dom då ha skrivit istället för blå vagnar (det står kundvagns färgerna utanpå kundvagnsförråden)…om du vill vara nalta eljest vagnar 😀

I övrigt är väl den butiken lite som den vi har på kronoparken, Kvantum är en bra butik, mycket att välja på, stora ytor och man kan göra mer än bara handla mat där.
Nä nu ska jag googla på bröd som bakas utan jäst, och som man brukar ha nötter och frukt och övriga saker i. Jag läste nämligen att man kunde använda glögg som man värmt upp en gång, till att marinera russin i, och sedan använda till bak. Så nu tänker jag marinera dom där torkade blåbären, i äppelglöggen…schpännande!

Ha en fin dag, allihop!
IMG_2539

Maria Lundmark Hällsten