Nu har det hänt!

Jag som älskar dessa mysiga engelska deckare med underbara vyer och vackra byar, som bara verkar vimla av mordiska människor med mycket märkliga händelser och intriger bakom sig i sina liv. Riktigt TV-godis!

Men nu har det alltså hänt, ett riktigt mord har inträffat i en av de idylliska byarna i Midsomer. Liksom i serien är det en äldre kvinna, 67 år, är offret vilket om det vore ett TV-avsnitt borgar för att orsaken till mordet ligger ett antal år, och ett antal händelser, tillbaka.

Men nu är det verklighet och då falnar det som på TV är spännande och mysigt. Sorgligt och hemskt är de enda ord som finns för att täcka vad som skett.

Men här är det mysigt. Lilla L steg upp 07.45, fick välling och fikade med farmor och farfar, dvs jag och livskamraten, lekte hej vilt en stund och nu har hon gått och lagt sig igen. Det finns inget underbarare än att se hur hon aktivt utnyttjar varenda sekund hon är vaken till att upptäcka saker. I morse när vi bytte blöjor, ja inte med varandra utan på L!, så tyckte jag att hon sade både blöja och lampa. Klokt barn det där! Hennes föräldrar ligger och sover i godan ro så nu går livskamraten ut och klyver ved och jag går ut och tittar över vad som skett i trädgården över natten.

 

 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.