Nej, inte nu igen!

Så har det hänt igen. För andra gången….

Vi hade planerat underhållsstopp på jobbet idag så när jag kom till parkeringen så parkerade jag ganska långt från ingången. När jag slutade jobbet så gick jag alltså långt bort och såg min bil, lade märke till att det fanns en rejäl snöklump på de bakre däcken. Tog sats och sparkade bort klumparna på bakdäcken, stoppade nyckeln i dörren och………

va – en barnsits i framsätet….. och en i baksätet också…… detta är inte min bil!

Nej, det var en BMW, visserligen mörkblå men inte alls liknande min Toyota.

Skamset tog jag ut nyckeln och smög iväg till min egen bil, hoppades att ingen såg att jag stod och sparkade på bilen.

Jag har gjort det en gång tidigare också, då var det avgasröret som nästan ramlat loss och som jag sparkade på i tron att det var min bil. Ska jag skämmas – stå och sparka på andras bilar? Ja, faktiskt gör jag nog det. Ursäkta ni andra bilägare på parkeringen, det är av misstag jag står och sparkar på era bilar……

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Haha…jag OCH min käre make, Åke, har gjort exakt samma sak…samtidigt, våran dåvarande gröna volvo, stod två bilar bortanför en exakt likadan, och där stod vi och sparkade av snö från skärmarna då vi helt plötsligt upptäckte fadäsen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.