Negativa energier

Trevlig dag igår. Vi, granntanterna, gjorde en av våra utflykter och åkte till Lagården, Tynderö. En klädaffär med mycket fina linnekläder. Jag köpte en liten sommartunika som jag är jättenöjd med och ett stort keramikfat. Fatet ska fyllas med vackra saker, snäckor kanske, och stå ute på en av uteplatserna.

mms_img691461

På kvällen tog vi sedan våra respektive med oss och åkte in till Sundsvall för att gå på Thai-festival. Tyvärr hällregnade det så det blev en indisk restaurang istället. Gott och trevligt. När vi kom hem så var både Jocke och Jako lite upprörda över att ha fått vara ensamma på kvällen. Det var bara att täcka över Jocke så han fick gå och sova och att sätta sig i fåtöljen och låta Jako komma ut och umgås en stund.

När vi skulle gå och sova bad jag Livskamraten att kolla om vi verkligen har currylinjer över vår säng. De två slagrutemännen hade sagt att det var så, men eftersom de aldrig varit uppe i vårt sovrum så har vi inte brytt oss om det. Men vi har upptäckt att både Livskamraten och jag helst sover längst ut på vardera hållet i sängen. Vi har alltså ett stort tomrum emellan oss och ligger upptryckta så långt från varandra som möjligt. Det har blivit tydligare sedan vi började gräva brunnen i källaren. Jag har dessutom fått så svårt att sova. Går jag och lägger mig i gästrummet sover jag som en stock, men uppe i sovrummet sover jag en liten stund, sedan är jag vaken i timmar innan jag somnar igen och vaknar så långt ut mot sängkanten att jag nästan ramlar ur sängen.

Så han kollade med slagrutan och det var som slagrutemännen sagt; vi har en currylinje rakt över sängen. Nu har jag dessutom läst på Internet att vattenådror under huset kan förstärka den negativa effekten av dessa linjer. Är det vad som skett när vi börjat gräva? Vad ska vi göra åt det? Det går inte att ställa sängen någon annan väg. Enda sättet att komma undan currylinjen är att sätta en säng längs vardera väggen och ha tomt i mitten…….. Så var det faktiskt möblerat när vi var på visningen av stugan. Jag tror att vi måste ta hit slagrutemännen igen och se vad man kan göra åt detta. Det finns mycket mellan himmel och jord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.