Ohyra

Visst är det mycket broms i sommar? Elaka rackare som bits ordentligt. Blir man lite svettig så nog kommer det en broms och tar sig ett köttstycke. Jag åkte och vaccinerade mig mot TBE idag, säkert helt i onödan, den smittan ska väl inte ha hunnit sprida sig hitåt. Men nu har jag tagit den första sprutan, nästa blir om fyra veckor och den tredje efter ….. det har jag glömt. Seniliteten kommer tidigt i år tror jag.

Jag tror att jag börjar bli en riktig Sundsvallsbo för nu läser jag SundsvallsTidningen före VK. Men jag har fortfarande mer utbyte av VK måste jag säga. Det är inte lätt att lära om till en ny tidning. Vad har hänt idag då? Jag har sprayat den stora ”bollen” lila. Nu ska den torka i 24 timmar och då ska jag spraya återstående två mindre ”bollar”. Sedan återstår det svåra, att få fast ”bollarna” på sina stjälkar. Det blir till att leta fram najtråden.

Det har i alla fall känts som sommar idag och det är bra. Efter varma juni blev det så plötsligt mycket svalare och mer höstlikt på en gång så det blir härligt att få hälsa sommaren välkommen åter. En dag kvar och sedan är det helg, så fort tiden går fast man inte gör något. Sköt om er och ha det bra i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.