Moodboard

Jag tror inte att det är sant! Nu har vi lämnat SpanskaVillan för denna gång och ska bara vara hemma och ha det bra. När jag så vaknar denna snöiga morgon, ni vet den där stunden när man ligger i halvdvala och bara mår gott, så kommer tanken upp; jag måste gå ner och ta ett kort på brunnen så barnen får se hur det ser ut nu. Nästa tanke rusar till: vi måste täcka över brunnsöppningen, tänk om något djur skulle ramla ned………..

Sedan inser jag att jag är hemma och inte kan gå ned och fotografera eller täcka över…… Nu får det väl ändå vara nog, jag måste skjuta bort alla tankar på det runda hål vi nu har i källaren. Den får inte dominera alla mina tankar.

Snön faller mjukt därute, jag har nyss varit ute och styrt undan snön från infarten. Alldeles för tidigt men det känns skönt att hålla efter. Tvättmaskinen surrar mjukt i källaren. Nu är det mina ”vita” arbetskläder som snurrar runt, runt efter att först legat i blöt för att skölja bort leran och sanden. Jag har ägnat morgonen åt att måla mina naglar röda. Mina fina långa naglar som inte längre finns, de försvinner så fort jag kommer till SpanskaVillan. Missade tyvärr ett telefonsamtal medan jag var ute och skottade, hade jag hört det så hade jag suttit på Nisses Kondis just nu. Får väl ta mig en kopp här hemma utan go´fika. Ska sätta mig framför TV:n, se duktiga människor åka skidor och fortsätta med mitt nya projekt; en moodboard.
20160206_123159
Detta är mitt livs första moodboard, det är köket i SpanskaVillan som planeras. Tanken är att det ska vara lätt att hålla rent (gammeldagsa köksspisar är underbara att elda i, men det blir lite sotigt runtom). Därför blir väggen vid hörnväggen vid spisen vitkaklad. Färgerna ska vara lugna men med röda, blå och gula färger i matta, gardiner och några små köksredskap. De färggranna accenterna är för att få in lite Spanien-atmosfär i köket. Har aldrig gjort en moodboard tidigare men det känns spännande att prova.

Njut av den snöiga dagen! Det finns inte så många måsten!

 

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Morron, även om det är en bit kvar, så håller även jag på med att inreda
    Stugan, i mitt huvud. Det är då det roliga börjar, tycker jag.
    Våran snö är nu helt borta, regn igår:( Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Det är det som är roligast! Vi får just nu mer och mer snö. Grå, tung snö som kräver snöslunga, usch. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.