Snart valborgsmässoafton

Blev ordentligt överraskad när jag tittade på kalendern idag. Det är ju Valborgsmässoafton på tisdag, jag som fått för mig att det är på fredag! Oj, oj då måste jag handla lite att grilla på måndag. Förutom Läsecirkeln ska jag dessutom prova vattengympa på Himlabadet på kvällen. På tisdag ska jag hämta ut mina nya glasögon så det är fullt upp, jag törs inte kolla hur resten av veckan ser ut.

Visst är det ett märkligt fenomen att man med åren blir mer och mer avogt inställd mot att ha flera uppgifter som ska utföras på en och samma dag. En sak går bra, men två……även om det är flera timmar emellan så blir det lite jobbigt. Ibland måste man till och med ta sig en vilostund (med surfplattan) på soffan: Eller är vilostunden bara en bortförklaring för att få spela?

Jag borde nog börja skriva upp hur många timmar jag ägnar åt mina spel. Får kanske gå med i någon förening för spelberoende. Men jag älskar de vackra miljöerna man skapar både i Lilly´s Garden och Hidden City. Rena sagoboksmiljöerna. I Hidden City dock med ormar inne bland allt det vackra. Lite jobbigt med dessa otäcka kreatur. Jag undviker att röra dem på bilden faktiskt. Däremot gillar jag allt det sagobetonade, så underbart vackra bilder. Visst är det ett mirakel att man kan skapa något sådant med datorns hjälp? Där snuddar tanken vid AI, så nu lägger jag bort datorn. Njut av helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.