Lite regn, lite snö, lite aprilväder

Gårdagens blogginlägg var lite vasst, jag påverkades verkligen av min reaktion på att två barn dödats av en förälder. Sedan gick jag över till misshandlande män. Då visste jag inte vad jag vet idag, att barnens far gripits för deras död. Inte helt oväntat, tragiskt ja.

Idag har det varit fullt upp. Vi hade medlemsmöte i PRO och det kändes bra att vara med som styrelsemedlem. Att vara en del i ett sammanhang. Det är tydligen viktigt för mig, har jag förstått. Det tog mig 70 år att förstå det, men det är väl som de säger, bättre sent än aldrig. Jag sålde lotter, pratade med folk och upptäckte att jag känner faktiskt en hel del människor i trakten nu. Känns bra. Jag fick även frågor om det blir någon ny utbildning i hantering av IPhone. Egentligen har jag inte någon lust men  utbildningsmaterial har jag ju så…….. Vi får se vad som sker i sommar.

Det har både regnat och snöat idag, tala om aprilväder. Men nu är det snart maj så då kan man väl få börja hoppas på lite värme. Nu kommer tre lediga dagar, så skönt. Jag ska sova länge på morgnarna, köpa lite blomjord och sköta om mina plantor. Det låter väl bra. Man måsta njuta ibland också.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.