Vilodag

Dagen började intensivt med tidigt uppvaknande, raskt ut i trädgården för att samla ihop resten av riset som nu är bortkört, därefter en lång, ensam promenad, lite mer rensning i rabatten mot söderväggen och därefter – intet.

Nada, zero, absolut 0 har jag gjort. Bläddrat i de tidningar jag tydligen köpte på löpande band när Livskamraten mådde som värst, tidningar som jag uppenbarligen bara lagt i en hög och som nu är trevliga att titta genom.

Egentligen hade jag tänkt skura rent altanen, men det känns lite för kallt i luften, det får vara så länge. Jag har börjat skissa på anmälningarna till Patientförsäkringen, men det är svårt att skriva ihop något. -Skriv bara det rent konkreta, säger Livskamraten och det är kanske så man ska göra. Men det känns som att jag vill att all smärta, all ångest pga försummelserna ska lysa fram på dokumentet. Men hur gör man det, skriver i blod kanske?

Jag längtar efter att vi båda ska må bra. Önskar er en trevlig helg!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    En fråga: Är det LÖF du skriver om, som patientförsäkring? I så fall kan jag tala om att det var dit jag gjorde min anmälan, och dom ringde upp därifrån, och gick igenom det jag skrivit, samt att jag fick möjlighet att göra tillägg. Så tänk inte att det du nu skriver, är det slutgiltiga. Sedan vet du väl också om att ni nu, kan gå in och läsa journalerna, om det nu kan vara till någon hjälp. Roligt att höra, i alla fall, att det går åt rätt håll. //Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, det är LÖF patientförsäkring. Så bra att höra att man inte behöver fundera så mycket på det man skriver. Vi har varit inne och läst men det som vi ju verkligen behöver är journalerna från Västernorrland och de finns inte tillgängliga. Jag vill gärna läsa dem, och funderar på att ringa och be att de skickar dem. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.