Det är mycke´ nu

Huvudet snurrar av allt som händer här i huset. Jag känner att jag behöver vila. Mina handleder är ömma, jag har ett jätteblåmärke på höger arm, jag har småsår överallt på händerna, jag får rysningar när jag ser en målarpensel. Jag har lyckats dra ett rakt, vitt streck över huvudet på hunden så han liknar en skunk. Jag har lyckats ställa ned målarburken just precis där hunden skulle gå så nu är han vit längs ena sidan. Jag lyckades till och med få färg i mitt eget öga så det blev till att göra ögonskölj. Jag behöver vila!

I morgon kommer våra fönster tidigt på morgonen. Tänk om de inte passar…………… ångest, ångest, ångest……………… Hantverkarna ska åka hem till sig ett tag så de åker kl 12.00 imorgon, jag undrar om de vill prova att sätta in ett fönster före de åker…………..

De är fortfarande ute och jobbar med en baksida på en mur, en mur som inte varit så vacker eftersom den inte varit putsad och målad utan bara betongblock. Nu har hantverkarna klätt in den med OSB-skiva och tro mig, det var inte lätt, muren lutade naturligtvis åt alla möjliga håll, precis som allt annat här. Men nu är den ”upprätad” och de håller på att klä den färdigt så ska jag måla den imorgon. Den ska målas så att det ser ut som att den är putsad. Så här ser den ut just nu.
baksida fönster

De har naturligtvis skurit ut för det fönster som fanns där så nu har det fått en ordentlig fönstersmyg. Jag tror att det blir så fint att jag kommer att sätta dit ett par plastblommor för att göra det ännu finare. Den enda som kommer att se detta är en granne, men det skadar ju inte att han får något fint att vila ögonen på. Jag var in på biblioteket idag och nu längtar jag efter att få sätta mig och läsa. Trött och slut, värmen tar på krafterna, tur att man får bada när man vill. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.