Ny dag

Rackarns hantverkare. Jämt ska man måla, tar det aldrig slut!? Jag ska väl inte klaga för det är ju vårt eget hus men ack så många konstiga vinklar och vrår och eländig terräng vi har runt huset. I natt fick jag kramp i vaderna efter att ha stått i sluttningen och målat. Där ska man vara typ en bergsget för att hålla sig kvar, sätta foten mot någon liten gran, samtidigt hålla fast målarhinken och slutligen måla. I morse när jag steg upp var mina ben stela som pinnar. Ändå var det bara att fortsätta att måla. Få se hur det går i natt?

Nu försöker jag i alla fall pynta lite här och var bara för att det ska bli trivsammare. När man har hantverkare med idéer så bär det sig inte bättre än att han konstruerade en hylla ovanför där vinrankan ska vara. En hylla med hål i där rankorna ska slingra upp, men även med ett utrymme för vackra saker.
hylla(1)

Det blev en väldigt rutig bild för solen strålade och taket är inte på plats på denna del av altanen ännu. Men längst till höger är hyllan smal med fyra hål i  och sedan svänger den ut och där har jag  satt upp lite smått och gott. Jag ska ta en bättre bild senare när det är mindre soligt.

För övrigt har vi badat, badat och badat, det enda sättet att hålla sig sval. Här har vi en av hantverkarna som kastat sig i vattnet, med kläder och allt, och bara flyter. Härligt va?
bad1

Den andre hantverkaren gick också iväg och hoppade i vattnet. Dock hade han glömt att han hade glasögonen på så det blev att plocka fram simglasögon och leta. Som tur var hittade vi igen dem. Det var andra gången han lyckats med den bedriften. Jag tror att värmen påverkar oss alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.