Handelsdag

Idag har jag ägnat mig åt shopping. Beställt hemleverans av förbränningstoalett och duschkabin från Bauhaus, bokat tid för nytt pass åt Livskamraten, bokat resa till Mallorca och hämtat ut ett rek. Lite blandad kompott. Javisst ja, har hämtat en hantverkare från tågstationen också. Resan blir till Mallorca, ett jättefint hotell såg det ut att vara så nu har man något att se fram emot.

Nu väntar vi på mattläggaren och hoppas att toaletten levereras snabbt så vår masktoa får vila. Maskarna har signalerat att nu har de fått nog av att arbeta för högtryck hela tiden och att nu förbereder de maskningsaktioner om vi inte låter dem jobba i kapp i lugn och ro.

Inte nog med det, jag finns bokad på en Litteraturkryssning i mars månad, lyxhytt minsann och många bra föredrag ombord på båten, ser fram emot det.

Men man kan ju inte bli för kulturell så därför har jag bokat in gin-provning i Norrfällsviken också. Provning och 3-rättersmiddag, tur man har husbil! Detta redan i september. Man  måste ju få bryta av allt byggande…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.