Lös miljöbrotten – skapa arbetstillfällen i Vilhelmina

Hör på den här: Var inte detta med Findus fiskflaxande till Kina and back again på tapeten för ungefär fem (?) år sedan – konstigt att företaget inte har gjort något åt det?
”Hon förklarar att det i dagsläget inte finns några fabriker i Sverige som filear eller packar fisk för fryst distribution i konsumentförpackningar. Existerande anläggningar är nämligen inriktade på kyld produktion.”
Det verkar helt enkelt som om det skulle finnas en marknad för att starta en industri som svarar mot behovet av handfilead fisk för frysförsäljning i Sverige – varför inte i Vilhelmina (närhet till Norge) som ju skulle behöva en stor arbetsplats? Lystring Vilhelmina-entreprenörer! Kontakta Findus och förlös dem ur deras miljöbrott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.