Hemma igen

 

Då har vi varit i stugan och fixat, ska villigt erkänna att det var svårt att stänga dörren och låsa den när vi skulle åka. Jag var tvungen att stå i dörren ett tag för att registrera hur det ser ut därinne, vem vet när vi kommer att åka upp nästa gång. Det kan dröja till nästa semester.
 
Och inga problem hade vi, annat än Åke som svor några gånger när han skulle montera byrån, då han tyckte att det saknades lite prylar i lådan som han sedemera hittade, antingen hade han redan satt fast delarna och glömt bort det eller så hade han bara inte tittat tillräckligt väl.
 
Här kommer i alla fall några bilder därifrån:
Hit skulle byrån som Åke sitter och monterar.
Vi har till och med dropplister i taket, joda!
Den här bilden är tagen under den regninga perioden då vi var där i Juli.
 
 
En sak jag tycker är konstig, hur än solen skiner nu, och molnen på himlen är precis likadan som när det är högsommar, och gräset är exakt lika grönt som förra månaden, så kan man se att hösten är på väg. Hur kan det komma sig? Det är precis som om sjöarna blir mörkare, att hela naturen får en annan, dovare ton, fast man kan inte peka på en specifik sak. Jag vet inte men det kan ju vara en sån grej som man hellre ser då man är på landet än här, inne i stan.
 
Nå, nu hoppas jag ni får en bra dag, det tänker jag ha.
 
 
Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-08-13 09:17)
    Ja nu har vi gjort en smärre utredning och kommit fram till att det inte var en klocka som Anne-Marie hade sett utan lampan…skönt, då var jag inte så knäpp som jag trodde att jag hade blivit 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.